• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

19.11.2019

14:12

MLADA IMALA SULUD ZAHTEV OD MLADOŽENJE Svadba je na kraju otkazana, a ono što je tražila ŠOKIRALO JE SVE

Ljubav

MLADA IMALA SULUD ZAHTEV OD MLADOŽENJE Svadba je na kraju otkazana, a ono što je tražila ŠOKIRALO JE SVE

Podeli vest

Mlada, koja je otkazala venčanje zato što je njen verenik odbio da promeni kuma, obratila se prijateljima na Fejsbuku, u očekivanju reči utehe.

Anonimna devojka napisala je da je čovek, koga je njen verenik izabrao za kuma, visok samo 160 cm i da bi izgledao "smešno" pored njene "prelepe" sestre.

- Sve moje deveruše su divne i zaista ne mogu da zamislim zgodnije drugarice. Moj problem je verenikov kum - napisala je ona.

- Ima spojene obrve i krive zube. Jedan od onih osmeha kada se vide i desni - dodala je očajna mlada.

U postu, koji je kasnije podeljen na Reditu, navodi da je tražila od budućeg muža da se pobrine da njegov kum stoji sa strane tokom svadbenog obreda kako bi kasnije mogla da ga iseče sa fotografija.

 

- To bi značilo da mora da nađe drugog kuma, ali on neće, jer je prijatelj potrošio deset hiljada funti na njegovo momačko veče.

- Nije mi naročito važno da li će njegov poklon zavisiti od mesta na žurki. Ionako ne verujem da je dobar prijatelj - napisala je ona i dodala da se toliko iznervirala da je odlučila da otkaže venčanje.

- Samo plačem i tolikom sam očajna... Toliko sam ljuta da sam mu rekla da ću otkazati venčanje.

Korisnici Redita kritikovali su mladu.

- Muž treba da se oženi kumom. Njihov odnos je zdraviji - napisala je druga.

Neki su, međutim, pružili podršku mladi:

- Uf... Stvarno, nema ništa gore od hobita na svadbi. Bolje da stoji sasvim pozadi - napisao je jedan korisnik Redita.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija