• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.12.2019

13:06

MARKO LJUBAVNICI SLAO PORUKE DA MU JE ŽENA DEBELA KRAVA, a onda je usledila osveta koju će dobro zapamtiti! (FOTO)

Ljubav

MARKO LJUBAVNICI SLAO PORUKE DA MU JE ŽENA DEBELA KRAVA, a onda je usledila osveta koju će dobro zapamtiti! (FOTO)

Podeli vest

Betsi Ajala tek je odmah posle rođenja deteta saznala da je suprug vara, ali još gore joj je bilo nakon što je otkrila što stvarno misli o njoj. Tada je odlučila da se promeni i danas je niko ne prepoznaje!

Naime, Betsi je potpuno slomilo kada je pročitala kako je muž Mark Robertson u prepiskama sa ljubavnicom nazivao debelom kravom.

Ona se borila s viškom kilograma, a kada je prestala da tuguje zbog raspada svog braka, brzo je pronašla način kako će se najbolje osvetiti svome bivšem mužu. Novopečena majka odlučila je da drastično promeni svoj život te je smršala više od 50 kilograma.

Od simpatične debeljuce pretvorila se u atraktivnu lepoticu, a njenom bivšem suprugu je sigurno žao što ju je ikada nazvao debelom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here’s the deal ☝? When I would lookup transformations trying to find inspiration I would always try to look for someone who was like me ... so here is me from the ages of 16-23 ... I was never athletic never played sports always wore oversized T-shirt’s and sweats or jeans and sneakers and hated anything where I had to dress up because all the cute clothes didn’t fit right so I avoided parties and dances ... I was the kid who pretended to be sick for gym because I was slow and not athletic and started my first diet at the age of 11 ... i would get chubby jokes even from family because they thought it was funny not knowing how much each one of those sarcastic remarks bothered me because I woke up every day since I was a child wishing I was different. I resigned myself to just be that way because I thought it’s just who I was UNTIL my entire life fell apart and I started fighting back ... This is for anyone who thinks that complete transformation is impossible ... for those who get the little jabs from your loved ones because they think it’s funny ... for anyone who thinks there is no hope because but deep down you want more and you know you deserve more ... for those who look at others living a free life thinking if only I wasn’t trapped waking up every day wishing I was different ... ITS POSSIBLE ... it’s hard work but nothing is harder then living a life you know is beneath you and wasting one more day feeling the way you do ❤️ -------------------------------------------- #coachqueenb ❤️ #lightthematch #alwaysinpursuit #relentless #fitmom #fitchick #girlswholift #momswholift #fitspo #weightloss #transformation #fueledbyherbalife #boss #mommymakeover #weightlosstransformation #beforeandafter #Herbalife #herbalife24 #fitness #liftheavy #liftshit #queenb

A post shared by Betsy Ayala-Puentes ?? (@queen_b_b) on Apr 6, 2019 at 8:20am PDT

 

– Iskreno, zahvalna sam na onome što mi je napravio jer inače nikad ne bih promenila svoj život. U početku sam plakala na kraju svakog vežbanja, no onda sam shvatila da se moram promeniti zbog svoje ćerke, da bude ponosna na mene i da joj budem primer – ispričala je Betsi.

Posle porođaja je pala u postporođajnu depresiju pa se situacija još više pogoršala jer je utehu samo pronalazila u hrani. S bivšim suprugom bila je u vezi od tinejdžerskih dana, punih 14 godina.

 

 

"Govorio mi je uvek da izgledam lepo i trudio se da mi uvek donosi hranu. Uništile su me poruke jer je delovalo da želi da ostanem baš takva kakva sam bila".

Betsi je u tom momentu imala 118 kilograma. Zahvaljujući dijetama i treninzima smršala je 47 kilograma. Potpuno je transformisala sebe.

 

 

Preljuba bivšeg muža bila je samo okidač za transformaciju. Betsi je želela da se promeni zbog sebe i ćerkice. Na kraju transformacije je rekla da je mnogo pozitivnija i samouverenija.

Uspela je da sačuva liniju i pronašla je novu ljubav. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija