• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Stil

18.12.2019

18:43

9 DANA PRE POROĐAJA SAZNALA DA JE TRUDNA! Ovoj ženi se dogodilo pravo čudo! (FOTO, VIDEO)

Ljubav

9 DANA PRE POROĐAJA SAZNALA DA JE TRUDNA! Ovoj ženi se dogodilo pravo čudo! (FOTO, VIDEO)

Podeli vest

Tokom cele trudnoće nijednom nije posumnjala da je trudna, jer su joj menstruacije uvek bile neredovne. A onda se 9 dana od kako je saznala na pregledu da je trudna - porodila i dobila dečaka

Loren Čok iz Memfisa bori se s policističnim jajnicima od tinejdžerskih dana. Budući da je imala nekoliko spontanih pobačaja, mislila je da nikad neće moći da ima decu.

HARIS DŽINOVIĆ OCENJUJE TVOJE PEVANJE! Pošalji nam klip kako PEVAŠ NJEGOVU OMILJENU PESMU i prisustvuj koncertu u Sava Centru!


- Suprug i ja smo se pomirili s tim da nikad nećemo imati decu. Verovali smo da nam je tako suđeno - priznala je žena.

Ali onda se dogodilo pravo čudo. Nedelju dana pre Dana zahvalnosti Loren je saznala da nosi dečaka. Najbizarnije je to što je otkrila kako je trudna već 38 nedelja. To je saznala na ginekološkom pregledu, koji je zakazala jer je zaključila da nešto s njom nije u redu, preneo je People.

 


Tokom cele trudnoće nijednom nije posumnjala da je trudna jer su joj menstruacije uvek bile neredovne, što je karakteristično za policistične jajnike. Zato sada ima snažnu poruku za ljude koji imaju problem s plodnošću.

 

- Nikada nemojte da prestanete da verujete. Ako je suđeno, postaćete roditelji. Nemojte da vam to bude preokupacija - zaključila je Čokova.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija