• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Stil Kurir

30.12.2019

10:46

Najbolji prirodni lek - SMETE DA GA POPIJETE SAMO JEDNOM! Potreban vam je BELI LUK i još JEDAN sastojak, RECEPT STAR 5000 GODINA!

Ljubav

Najbolji prirodni lek - SMETE DA GA POPIJETE SAMO JEDNOM! Potreban vam je BELI LUK i još JEDAN sastojak, RECEPT STAR 5000 GODINA!

Podeli vest

Zdravlje u boci

Davne 1972. godine, jedan monah u tibetanskom manastiru pronašao je neverovatan recept, star čak 5.000 godina! Leči mnoge bolesti, ali morate biti pažljivi sa njim - veoma je jak i koristi se samo jednom u 5 godina!

Glavni sastojak recepta za prirodni lek protiv mnogih bolesti jeste beli luk. Nemojte da vas to odmah udalji, jer ga pri konzumiranju nećete ni osetiti, a podarićete organizmu pravi preporod!

RECEPT ZA SAVRŠENO HRSKAVU SLANINU - tajna je u samo jednom KORAKU, koji svi preskoče! (FOTO)

Zbog alicina koji sadrži, beli luk ima snažno antibakterijsko dejstvo, a odličan je i u suzbijanju virusa, gljivica i parazita.

Veruje se da ova tečnost leči aterosklerozu, bolesti pluća, impotenciju, sinuse, visok pritisak, atritis, reumu, gastritis, hemoroide, pomaže mršavljenju, reguliše probleme sa vidom i sluhom i ubrzava metabolizam.

Foto: Shutterstock

RECEPT

Potrebno je:

– 350 grama belog luka – 200 ml 95-procentnog alkohola ili ruma.

Ako izaberete alkohol, vodite računa da ni slučajno ne sadrži metanol ili Benzalkonijum-hlorid.

NIKAKO NE SMETE DA JE JEDETE NA PRAZAN STOMAK! Ova voćka je ČESTO zamena za doručak - odmah se rešite te navike! (FOTO)

PRIPREMA

Odvojite čenove belog luka, očistite i izgnječite.

Pomešajte sa alkoholom i sipajte u staklenu flašu. Nakon 10 dana procedite, pa vratite u flašu i ostavite da ostoji u frižideru 2 dana.

Foto: Shutterstock

KONZUMACIJA

Pije se najviše 12 dana i to sipajući odrećeni broj kapi u čašu vode pre doručka, ručka i večere.

Prvog dana stavite jednu kap pre doručka, dve pre ručka i tri pre večere.

OVI VITAMINI ČUVAJU IMUNITET! Otkrivamo u kojoj hrani ih ima najviše!

Detaljno po danima pogledajte u tabeli ispod.

Foto: informer.rs

Veruje se da ova tečnost leči aterosklerozu, bolesti pluća, impotenciju, sinuse, visok pritisak, artritis, reumu, gastritis, hemoroide, pomaže mršavljenju, reguliše probleme sa vidom i sluhom i ubrzava metabolizam, tako da nema razloga da ga ne napravite i pomognete svom organizmu da bude zdravo i začtičeno od bolesti.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Alkoholni

pre 4 godine

Mozda je oval lek cudotvoran samo pre 5000 godina nema dokaza da su ljudi znali za distilaciju I za kazan Ima dokaza da su u dalekoj proslosti znali za fermentaciju - pravljenje vina Za distilaciju se tek zna u kasnom srednjem veku Pozdrav od kazandzije

mario

pre 4 godine

Ljubav i Zdravlje 30.12.19 Najbolji prirodni lek - SMETE DA GA POPIJETE SAMO JEDNOM! Potreban vam je BELI LIK i još dva sastojka, RECEPT STAR 5000 GODINA! Zdravo imam pitanje na ovaj recept star 5000 godina sa belim lukom i alkoholom! Pise samo konzumacija za prvi dan. Da li se onda svakim danom dodaje po kap vise za svaki obrok? ili ostaje tako kao napisano svih 12 dana? pozdrav

Biljana

pre 4 godine

Dobro veče Mario,sretna Vam Nova godina ! Meni je isto 3 put da pijem ove kapi.Stvarno očiste organizam od masnoće,holesterola i triglicerida.Kod mene je recept malo drugačiji,ide 350 gr b.luka i 300 gr alkohola,treba da odstoji 15 dana a u međuvremenu ga 2-3 puta promiješate drvenom varjačom.Smjesa će pobijeliti ali se za kratko vrijeme razbistri.15-ti dan procijedite i stavite u teglu jer će vam biti lakše baratati sa kapaljkom (nju kupite u apoteci).Ne treba stajati u frižideru,počnite odmah konzumirati,tečnost će biti zlatno žute boje.Prvi dan doručak 1 kap,ručak 2 i večera 3 kapi.Sljedeći dan 4,5,6, pa sljedeći 7,8,9 i tako do 15-te kapi i onda se vraćate u nazad 15,14,13 sve do 1 kapi.Onda pijete pred svaki obrok po 25 kapi dok se tečnost ne utroši,a to će trajati par mjeseci.Uvijek konzumirajte sa malo slatkog mlijeka prvenstveno radi želuca a nema ni žestokog mirisa.Ovih dana kada je bilo promjenjivo vrijeme i atmosferski pritisak,moj pritisak je ludovao,ove kapi su ga vraćale u normalu.Pijem ih već 26 dana :) Srdačan pozdrav i sve najbolje !

amadeus

pre 4 godine

Ovaj lek pio sam već tri puta sa razmakom od 5 godina (imam 75 god). Po mom receptu treba 300 mll(3 dl) alkohola 96% apotekarskog. Tabela za prvih 10 dana se NE razlikuje ali se od 6. dana smanjuje za po 1 kap tako da desetog dna uveče pijete 1 kap. Od jedanaestog (11) dana pa po kraja ispijete celu količinu, tri (3) puta dnevno po 25 kapi i to potraje oko 3,5 - 4 meseci. Važno je reći da se kapi nakapaju u malu šoljicu sa MLEKOM da se nebi osetio jak miris koncetrata, a drugo mleko stvori izolatorski sloj na zidovima želuca i čuva želudac. Pozdrav M.P.

simon

pre 4 godine

Ja sam pio ovo ali pazite da nedobijete alergiju kao ja godinama nisam smeo beli luk da jedem odmah me sve svrbi. Srecno mozda ce vama biti bolje?

Rade

pre 4 godine

Odkud njima pre 5000 godina, frižider ! ! ! ! ! !

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija