• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr/informer.rs

13.01.2020

21:23

VAGA NE LAŽE! Smršajte uz ZDRAVI SMUTI nakon božićnih praznika!

Ljubav

VAGA NE LAŽE! Smršajte uz ZDRAVI SMUTI nakon božićnih praznika!

Podeli vest

Verovatno ste i vi, kao i svi ostali, ovih dana na dijeti. Za praznike se preteralo, što pokazuje i vaga. Oni radikalniji krenuli su u teretanu, dok većina ipak samo razmišlja o promeni ishrane...

Dobar korak u tom smeru su voćni smutiji, za koje ćete na internetu naći veliki broj recepata. Predstavljamo jednostavan recept koji je dobar početak novog, zdravijeg života.

SPOPADA VAS VUČJA GLAD? Ovih 11 namirnica ZAMENITE onima koje smanjuju apetit i izađite iz ZAČARANOG KRUGA!

DETOKS PLAN! Kako da skinete 5 kg PRAZNIČNOG SALCA za 10 DANA?

 

Sastojci:

2 banane
jabuka
šolja mladog spanaća
limeta ili pomorandža ili limun
vode po potrebi

Foto: Shutterstock

Priprema:

Banane i jabuku oljuštite, nasecite i ubacite u blender. Dodajte im oprano lišće spanaća te iscedite sok citrusa, piše Indeks. U zavisnosti od toga koliko gust smuti želite, dodajte vode. Uključite blender i mešajte dok ne dobijete glatku smesu.

NIŠTA IZ KORENA! 3 jednostavna načina da DRASTIČNO POBOLJŠATE svoje ZDRAVLJE!

Svako jutro započinite dan sa zdravim smutijem i rezultat neće izostati.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija