• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Žena

17.01.2020

11:46

POZNATI DOKTOR USVOJIO DVE ĆERKE, a onda krenuo da ih operiše! Bizarni eksperiment počeo je već sa 10 godina! (FOTO)

Ljubav

POZNATI DOKTOR USVOJIO DVE ĆERKE, a onda krenuo da ih operiše! Bizarni eksperiment počeo je već sa 10 godina! (FOTO)

Podeli vest

Plastični hirurg doktor Majkl Nikol i njegova supruga usvojili su dve ćerke, a onda je otac rešio da upotrebi svoje veštine i "ulepša ih".

Prvu ćerku počeo je da "sređuje" već kada je imala 10 godina, nakon što mu se žalila da joj se ne dopada njen pupak. Sada su Čarm i Britani redovne klijentkinje klinike svog oca, i svaka od njih operisala je skoro sve na telu.

 

 

Sve operacije radio je isključivo njihov otac, kako bi, kako kaže, bio siguran da će postići najbolji mogući rezultat.

 

 

Nikol je grudi operisala već sa 18 godina, dok je Čarm čekala da napuni 25. Pored toga, operisale su i noseve, jagodice, zadnjice i još mnogo toga.

- Kad sam završila srednju školu, tata mi je rekao da ima poklon iznenađenja za mene. Već sutradan išli smo da mi poveća grudi - kaže Nikol.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love me some baby b?? @brianthefrenchbully

A post shared by Charm Niccole (@charm_niccole) on Apr 23, 2015 at 1:32pm PDT

 

Njih dve kažu da su odrasle u takvom okruženju gde je estetska hirurgija normalna stvar i gde se mnogo polaže na lepotu, te nisu videle nikakav problem u tome da tako rano krenu sa operacijama.

I dok im je otac ispunjavao sve želje, njihova majka, Peni, protivila se tim operacijama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TGIF ?

A post shared by Charm Niccole (@charm_niccole) on Oct 24, 2014 at 2:16pm PDT

 

- Mislim da je pogrešno dozvoljavati im da operišu sve što im se ne dopada na sebi. Plašim se da će postati zavisne od hirurgije.

Njihov otac kaže da ne veruje da snosi nikakvu odgovornost za to što devojke sada za svaku sitnicu odlaze pod skalpel.

 

 

- Ja nisam direktno uticao na njih, ali činjenica je da su odrasle u takvom okruženju gde su takve stvari potpuno normalne - kaže dr Majkl.

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija