• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vecernji.hr

24.01.2020

11:49

ODRIČETE SE UGLJENIH HIGRATA DOK DRŽITE DIJETU? Niste ni svesni da pravite tri VELIKE GREŠKE

Ljubav

ODRIČETE SE UGLJENIH HIGRATA DOK DRŽITE DIJETU? Niste ni svesni da pravite tri VELIKE GREŠKE

Podeli vest

Iako većina dijeta podrazumeva da ne smete konzumirati ugljene hidrate jer imaju negativne posledice, to zapravo nije istina

Naime, vlada uverenje da ćemo konzumiranjem ugljenih hidrata gomilati kilograme. Ali to je velika greška jer ugljeni hidrati daju energiju i generalno imaju dobar učinak na zdravlje, piše popsugar.co.uk.

BORBA ZA SAVRŠENU FIGURU POČINJE U KUHINJI! Ovih 11 proizvoda će vam pomoći da izgubite SALO SA STOMAKA!

Evo zbog čega bi trebalo da razmislite o vezi sa NISKIM MUŠKARCEM!

Dakle, ako ih jedete u umerenim količinama, ne brinite, nećete se ugojiti.

Druga greška jeste da ljudi smatraju da su proteini važniji od ugljenih hidrata, ali zapravo su jednako važni za normalnu funkciju tela. Proteini su dobri za rast i razvoj mišića, ali ugljeni hidrati su ti koji su neophodni za pokretanje mišića.

Anketa

Treća greška je izbacivanje ugljenih hidrata iz jelovnika.

U svakom jelu je dobro imati ih u malim količinama.  Ali, u svakom jelu je najbolje imati zastupljenu svaku grupu hrane kako biste bili zdravi.

OVAJ ČAJ LEČI PREKO 50 BOLESTI! Sastoji se od PET sastojaka - čisti bubrege, reguliše šećer, jača imuni sistem...

Iako mnogi veruju da ćete se ugojiti ukoliko ih konzumiranje posle 18 časova, to nije istina jer nemaju negativan učinak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija