• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novi.ba/informer.rs

24.01.2020

23:26

KROMPIR POMAŽE PROTIV HEMOROIDA! Ovaj narodni lek dolazi iz Rusije, a krajnje je delotvoran i JEDNOSTAVAN!

Ljubav

KROMPIR POMAŽE PROTIV HEMOROIDA! Ovaj narodni lek dolazi iz Rusije, a krajnje je delotvoran i JEDNOSTAVAN!

Podeli vest

Oni koji boluju od hemoroida, znaju koliko su simptomi neprijatni i da ovo stanje zahtjeva besprekornu čistoću intimnih delova, ali srećom postoji rešenje

Loš način života bez kretanja, nepravilna ishrana uz nasleđene sklonosti, trudnoća i zatvor uzrokuju pojačani pritisak na vene u rektumu, pri čemu dolazi do skupljanja krvi i bolnih oticanja. Ovu pojavu nazivamo hemoroidima.

DA LI JE OPASNO KAD ŽENE IMAJU ADAMOVU JABUČICU? Odgovor će vas šokirati, a kada je BAŠ BAŠ IZRAŽENA to znači da ...

 

KROMPIR POMAŽE PROTIV HEMOROIDA! Ovaj narodni lek dolazi iz Rusije, a krajnje je delotvoran i JEDNOSTAVAN!

Unutrašnji osećaj pritiska, svrab, bolni otoci, čvorovi opipljivi na dodir i krvarenje prvi su simptomi koji ukazuju na nastanak hemoroida. Kod čestih problema potrebno je potražiti adekvatnu pomoć, a preventivno kada se problem povuče, pomaže promena stila života, naročito ishrane.

Vrste hemoroida

Spoljašnji hemoroidi – smešteni su uz ivice anusa i pokriveni su osetljivom kožom. Kada se razvije ugrušak, stvara se otok na izlazu iz analnog kanala, a na dohvat su prisutni kao tvrda i bolna izbočina. Krvare kada puknu i obično se povlače nakon terapije za koju je najbolje potražiti stručnu pomoć.

Unutrašnji hemoroidi razvijaju se u unutrašnosti anusa, a ova vrsta se prepoznaje kroz krvarenje i izbočine koje nastaju prilikom pražnjenja. Postaju nezgodni ukoliko se uklješte i ne mogu da se vrate u analni kanal, što izaziva jak bol i krvarenje.

Foto: Shutterstock

Oni koji boluju od hemoroida, znaju koliko su simptomi neprijatni i da ovo stanje zahtjeva besprekornu čistoću intimnih delova, što ponekad nije moguće. Ali srećom, postoji rešenje. Ovaj lek namenjen je svima onima koji su pokušali sa raznim čajevima,kremama i tabletama, ali ništa od navedenog nije davalo rezultat.

Sve što vam treba jeste sirovi, oguljen krompir i zamrzivač! Krompir mora da bude što bolji, ne sme da bude zelen ili proklijao.

PRIPREMA:

Oguliti, sirovi krompir iseći na tanke štapiće i ostaviti u zamrzivač. Krompir prvo iseckajte na krugove, pa od jednog kruga napravite štapić, odnosno otkinite komad sa desne i leve strane, a ono što ostane u sredini mora da izgleda kao štapić.

Zaleđene štapiće stavljati u anus prvih 4 dana na samo 30 sekundi. Sledeća 3-4 dana svaki put ostavljati da štapić deluje još po pola minuta duže. Ovo je navodno vrlo efikasno sredstvo kojim je u Rusiji izlečen veliki broj ljudi.

Molimo vas da se pre upotrebe bilo kog leka, pa i alternativne medicine posavetujete sa lekarom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 4 godine

Odlična prilika za infekciju, ma koliko pazili na čistoću krompita i ruku.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17