• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Mirror

27.01.2020

13:41

IRIS (80) ŽIVI OD 27.000 DINARA PENZIJE, A U VEZI JE SA 45 GODINA MLAĐIM MUŠKARCEM! Čim smo se videli, vodili smo ljubav! A sad me svi osuđuju...

Ljubav

IRIS (80) ŽIVI OD 27.000 DINARA PENZIJE, A U VEZI JE SA 45 GODINA MLAĐIM MUŠKARCEM! Čim smo se videli, vodili smo ljubav! A sad me svi osuđuju...

Podeli vest

Engleska penzionerka Iris Džons (80) planira venčanje sa svojim dečkom Mohamedom Irbihamom (35) iz Egipta kojeg je upoznala preko Fejsbuka, iako je čak deset godina starija od njegove majke!

Iris je "pala" je njega na Fejsbuku, a prvi put kada su se videli zaljubila se do ušiju. Posle nekog vremena, razlika u godinama je postala nevažna. Za četiri dana druženja, odlučili su se da se venčaju u Kairu, ali nisu imali potrebna dokumenta. Iris insistira na povratku u Egipad uprkos protivljenju porodice. 

Ona grozničavo brani svog partnera tvrdeći da on nije sa njom radi para ili želje da dobije birtansku vizu. 

- Ako se ženi sa mnom zbog mog novca, razočaraće se jer živim samo od penzije - rekla je Iris dodavši kako mu je odmah rekla da grade svoj odnos na iskrenosti i da ne može živeti od njenog imetka.

Foto: printsscreen

- Dok sam bila u Egiptu išli smo u sve najbolje restorane i sve račune smo delili pola-pola. Rekao je da će čak potpisati predbračni ugovor jer ja sam ta koju želi, ne moju kuću - izjavila je Iris.

Ona je otkrila kako već duže vreme pokušava usrećiti druge, ali sad se želi skrasiti sa čovekom kojeg voli. Ispričala je kako ju je Mohamed prošlog Novembra dočekao u Kairu

-Bila sam iznenađena koliko je visok. Prvi put kad smo se videli, samo me je snažno zagrlio- rekla je Iris

Kako ona kaže, nekoliko sati kasnije, odmah su vodili ljubav. Za nju  je ovo iskustvo bilo nezaboravno rekavši da se ponovo osećala kao devica.

-Bilo je teško, ali romantično. Moj prethodni muž mi je zamerao kako sam frigidna kada smo se pre 40 godina razveli, ali sada sigurno nisam- dodala je ona.

Foto: printsscreen

Iris živi od 200 funti (27.915 din) penzije nedeljno, a ta penzionisana čistačica ima 220.000 funti.

Mohamedu je, ipak, ostao deo ušteđevine nakon što je dao otkaz na svom poslu zato što mu gazda nije odobrio da svojevoljno poseti Iris. Ovaj 'Romeo' iz Gize uverava sve oko sebe da nije sa Iris iz finansijskih pobuda.

- Ovo nema veze sa novcem. Nije novac sve, ne može ti kupiti sreću. Ljubav nema godine i ne poznaje granice. Iris i ja se razumemo jako dobro i nadopunjujemo. Ne zanima me šta drugi misle već samo ono što ja osećam. Iris je prekrasna i strastvena - izjavio je Mohamed.

Irisini sinovi baš se i ne slažu sa majčinom vezom. Stiv (54) je nerado prihvatio maminu novu ljubav, ali Daren (52) nije.

- Videće će moji sinovi kako sam srećna s njim. Nakon nekog vremena će prihvatiti Mohameda za oca - uverena je Iris.

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marija

pre 4 godine

Ženidbom sa engleskinjom dobija vizu za život u toj zemlji. Pošto sam živela u Engleskoj znam da mnogi stranci to rade. Naročito se Arapi žene sa starijim ženama zbog vize. Nema to veze sa ljubavlju, ipak je u pitanju interes.

MilosObilic1389

pre 4 godine

Силан ждребац... - Бабо*ебац...!

sara

pre 4 godine

Poremećeni umovi!!!!. Čim dobije papire neće je više poznavati!!!.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija