• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/mirror

31.01.2020

09:03

PROGOVORIO DEČKO (35) PENZIONERKE IRIS (80)! Otkrio pravu ISTINU KOJA STOJI IZA SVEGA

Ljubav

PROGOVORIO DEČKO (35) PENZIONERKE IRIS (80)! Otkrio pravu ISTINU KOJA STOJI IZA SVEGA

Podeli vest

Svet je ostao zatečen kada su mediji objavili priču o ljubavnoj vezi mladog Egipćanina Mohameda Irbihama (35) i britanske penzionerke Iris Džons (80). Sada je mladić konačno rešio da progovori!

Kako piše Miror, mladić čak planira da se venča sa svojom devojkom uprkos njenim godinama i kaže "ljubav vas čini slepim".

Iako je Iris 20 godina starija od njegove mame, Mohamed tvrdi da mu je zbog ljubavi glava u oblacima.

- Kada ste muškarac i kada se zaljubite u ženu, nije važno koliko godina ona ima ili kako izgleda - rekao je za Dejli mejl.


Mohamed je ispričao da je većina ljudi bila skeptična kada je ova veza u pitanju, ali da su njih dvoje poleteli jedno drugom u zagrljaj čim su se upoznali.

Foto: printsscreen

 


- Nije me zanimao njen izgled, već ono što je nosila u sebi. Veoma je pametna i ima veliko srce. Možda je malo čudno živeti sa ženom koja je 20 godina starija od moje majke, ali to je ljubav - rekao je Mohamed.


On nije hteo da otkriva mnogo detalja iz spavaće sobe, ali je naveo da je Iris veoma strastvena i da se oseća posebno jer ima tako divnu dušu.

Sa druge strane, Iris nije bila tako stidljiva kada je pričala o njihovom seksualnom životu za britanske medije. Ona je tada ispričala da je niko nije takao 35 godina i da se osećala kao da je ponovo devica, šokiravši voditelje detaljima iz spavaće sobe.

Mediji su preneli da se strast između ovog neobičnog para rasplamsala nakon što su se upoznali na Fejsbuku, a Iris je odmah rekla kako nema šanse da je mladić sa njom zbog novca jer ona živi sa samo 200 funti (27.915 din) penzije nedeljno.

- Ako odluči da se oženi sa mnom zbog bogatstva, biće veoma razočaran jer je imam samo penziju - rekla je Iris.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
OO

pre 4 godine

Pa ovo je Vlada Avramov?!!! Slavice, šta uradi čoveku?!!!

Smehotresna olimpijada

pre 4 godine

Ubedise me u tri reci - ama, i on i ona!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija