• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stil.kurir.rs/informer.rs

13.04.2020

15:57

UBIJA SVE VIRUISE I BAKTERIJE 'NA MRTVO'! Ovo ulje mora da se nađe u svakoj kući!

Ljubav

UBIJA SVE VIRUISE I BAKTERIJE 'NA MRTVO'! Ovo ulje mora da se nađe u svakoj kući!

Podeli vest

Koristi se kod svih oblika infekcija disajnih puteva, infektivne upale creva, urogenitalnih i kožnih infekcija i sa razlogom ga nazivaju "čudom iz Australije"

Ulje čajevca zbog svojih svojstava svakako bi trebalo da se nađe u kućnoj apoteci. Ima snažno dejstvo protiv gljivica, bakterija i virusa, deluje kao imunostimulans i pojačava tonus mišića.

MIRISNI NA 30+ STEPENI! Kako pobediti prekomerno znojenje?

DUHOVNE PORUKE ETERIČNIH ULJA! 5 biljaka koje pročišćavaju energiju i utiču na raspoloženje!

Koristi se kod svih infektivnih bolesti poput disajnih infekcija, urogenitalnih infekcija, gljivičnih infekcija kože. Njegova posebnost leži upravo u tome što suzbija sve tri vrste infektivnih mikroorganizama: bakterije, gljivice i viruse, i to je glavni razlog što ga neki nazivaju „čudom iz Australije“.

Foto: wikipedia.org

Takođe, leči i infektivne upale creva, depresiju, ansioznos i opšti umor.

Preventivno štiti kožu kod terapije zračenjem. Naročito je uspešno u uklanjanju gljivica na noktima, bubuljica i akni, kao i kondiloma ili polnih bradavica.

NEMAČKI TRAVAR STARIM MELEMOM IZLEČIO NA HILJADE PACIJENATA! Ovo je njegov recept!

Eliminiše i neugodne mirise, kao i mnoge druge bakterije i mikroorganizme, protiv kojih su antibiotici uglavnom nemoćni. Prema mišljenju naučnika, čajevac bi mogao da bude uspešan i u borbi protiv melanoma.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija