• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs/informer.rs

20.04.2020

14:24

SADA MOŽETE DA SE VADITE! Prerani vrhunac muškarca zapisan u genima!

Ljubav

SADA MOŽETE DA SE VADITE! Prerani vrhunac muškarca zapisan u genima!

Podeli vest

Gotovo da ne postoji veći udarac za muškarca nego što je nemogućnost zaustavljanja prebrzog doživljavanja or*azma...

Sudeći po istraživanju naučnika, izgleda da oni malo toga mogu da učine po ovom pitanju.

INTERNETOM KRUŽI EKSPLICITNI SNIMAK! Naša pevačica u centru SKANDALA! Oglasila se - Nikakve veze sa tom BLJUVOTINOM NEMAM (FOTO)

(FOTO) ONA JE PRAVA DAMA! Kolumbijska lepotica ima 47 godina, a i dalje ODUZIMA DAH!
 

Naime, to zavisi od genetskog zapisa nasleđenog od oca, tvrde švedski i finski naučnici. Istražujući ovu nepopularnu pojavu kod gotovo 1.500 muškaraca starosti između 18 do 45 godina, ustanovili su da u njihovom genu koji oslobađa dopamin postoji nasleđeni defekt. Dopamin je, inače, neurotransmiter koji ima glavnu ulogu u celokupnom se*sualnom doživljaju.

Foto: Shutterstock

NIKO NEMA JAJA KAO ANA KOKIĆ! Motiv KORONAVIRUSA dominira njenom šarenom korpicom! (FOTO)
 

Kod ovakvih muškaraca je nivo dopamina u mozgu, u ključnom trenutku, nizak. Zato i dolazi do preranog or*azma. Osim toga, kod njih je taj ključni gen, koji utiče na oslobađanje dopamina, hormona sreće i zadovoljstva, malo drugačijeg oblika u odnosu na muškarce koji nemaju ove poteškoće.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija