• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stvarukusa.rs

16.05.2020

14:14

RECEPTI ZA DETOKS VODU! Evo kako da budete hidrirani tokom čitavog dana

Ljubav

RECEPTI ZA DETOKS VODU! Evo kako da budete hidrirani tokom čitavog dana

Podeli vest

Trendovi zdravih napitaka se često smenjuju, ali teško se bilo koji napitak može takmičiti sa čašom obične vode

Pored brojnih pozitivnih zdravstvenih svojstava, voda nam je i najdostupnija.

Međutim, ukoliko niste ljubitelj obične vode, obogatite je omiljenim ukusima koji neće neutralisati njene pozitivne efekte na zdravlje.

Voda s cimetom.

Razmutite štapić cimeta u malo vode i neka vam ta aromatična tečnost služi kao koncentrat koji ćete razblažiti vodom. Pored odličnog ukusa, cimet, baš kao i voda ima brojna lekovita svojstva – može smanjiti nivo šećera u krvi i holesterola.

Voda s voćnim ukusom.

Samo nekoliko kapi sveže ceđenog voća daće vodi novu aromu, a neće biti potrebno dodavati zaslađivače.

Voda i začini.

Dodajte listiće bosiljka ili nane u flašu vode i ostavite tako da prenoći. Ujutro možete dodati i nekoliko kapi limuna i dobićete osvežavajući napitak.

Voda sa ukusnim kockicama leda.

Bilo da ste zaledili kafu, vodu i voće ili ispasiran ananas i maline, ove ukusne kockice leda daće posebnu notu čaši obične vode.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zorana

pre 3 godine

Uvek u frizideru imam zamrznute kockice limuna,koje svakodnevno stavljam u casu hladne vode i tako se osvezavam.Pogotovo prija leti kad su velike vrucine.Imam aparat za preciscavanje vode vec petnaestak godina,koji mi daje kvalitetnu,cistu i hladnu vodu sa kojom inace i kuvam i perem voce i povrce.

Milja

pre 3 godine

Zorana hvala na savetu kako koristite kockice zamrznutog limuna.Saveti iz clanka su odlicni.Posto imam aparat za preciscavanje vode,rado cu koristiti sve ove savete.

Milijana

pre 3 godine

Idej iz clanka su odlicne,ali mi je ovo sa kockicama zamrznutog limuna oslicna ideja,pogotovo sto mi optimum aparat za vodu i zadovoljni samo.Hvala za ideje,kako da se osvezavamo i i napravimo detoks vodu i da je pijemo sto vise.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija