• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: uspesnazena

18.05.2020

22:08

IMATE SLABE I KRHKE NOKTE? Ovaj prirodni tretman će vam pomoći da ih OPORAVITE za samo DVE NEDELJE!

Ljubav

IMATE SLABE I KRHKE NOKTE? Ovaj prirodni tretman će vam pomoći da ih OPORAVITE za samo DVE NEDELJE!

Podeli vest

Veoma efikasno.

Ukoliko imate problem sa slabim i krhkim noktima i želite da ih ojačate, to možete uraditi na prirodan način, bez specijalnih ulja i sredstava. 

Najjednostavniji način da se ojačaju nokti u kućnim uslovima  je – svaki dan, ili barem svaki drugi dan u roku 2-3 nedelje, raditi tretman sa morskom soli od po 10 minuta. 

DA LI STE ZNALI DA SU NEKE PASTE ZA ZUBE KANCEROGENE? Ruski travari imaju rešenje za NEPRIJATAN ZADAH!

Za ovaj tretman biće potrebno:


– 300 ml tople vode
– 2 supene kašike morske soli
– kriška limuna
– nekoliko kapi maslinovog ulja

Foto: Shutterstock

U manjoj posudi rastvoriti so. Spustiti vrhove prstiju u nju i držati 10 minuta.

- Nakon toga istrljajte nokte kriškom limuna i ostavite ih tako 5 munuta. So ojačava noktnu ploču, a limun je odlično izbeljuje i usporava rast zanoktica.

- Nakon 5 minuta  isperite ruke toplom vodom i utrljajte u nokte maslinovo ulje koje ih savršeno hidrira. Umesto maslinovog ulja možete koristiti kremu za negu ruku.

Ako proceduru radite pred spavanje, posle nanošenja kreme stavite na ruke pamučne rukavice: ovo će poboljšati prodiranje hranljivih materija u ploču nokta, a koža ruku postaje glatka i nežna.

MUČI VAS NESANICA? Promenite OVE STVARI U SPAVAĆOJ SOBI i bolje ćete spavati!

Tretman radite svaki drugi dan u roku 2-3 nedelje i rezultat neće izostati: imaćete čvrste, zdrave nokte, koji se više neće listati. Po potrebi, napravite pauzu od mesec dana i ponovite tretman.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija