• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: lepotaizdravlje.rs

24.05.2020

08:58

PRE DORUČKA, VRLO JE VAŽNO DA URADITE OVO! Osim što je ZDRAVO, podstiče da BRŽE MRŠAVITE i rešava nas NERVOZE

Ljubav

PRE DORUČKA, VRLO JE VAŽNO DA URADITE OVO! Osim što je ZDRAVO, podstiče da BRŽE MRŠAVITE i rešava nas NERVOZE

Podeli vest

Preporučuje se da svaki dan započnete na ovaj način

Ako vam se čini da "stojite u mestu" i ne vidite nikakve znake napretka u vašoj dijeti, imamo nekoliko saveta za vas uz koje ćete lakše stići do željenih rezultata. Ne pričamo o nemogućim ciljevima.

Kreirajte svoj mali jutarnji ritual, tako što ćete usvojiti tri navike koje će vam pomoći da se osećate i izgledate bolje.

Popijte čašu vode i šolju zelenog čaja

Započnite dan sa većom čašom vode kako biste pokrenuli metabolizam. Pola litra vode će ubrzati vaš metabolizam za čak 30 odsto u narednih sat vremena. Nakon toga, popijte šolju zelenog čaja. On dokazano utiče na smanjenje telesne težine, ubrzavanje metabolizma, redukciju nivoa holesterola, a dobar je i u borbi protiv starenja jer oslabađa antioksidanse u vašem organizmu. Nema potrebe da pijete kafu kako biste se razbudili. Zeleni čaj sadrži dovoljnu količinu kofeina.

Foto: Shutterstock

Radite jogu 30 minuta

Joga je jednostavan i efikasan način da pokrenete mišiće i tonirate svoje telo. Ako ubrzate metabolizam na početku dana, uradili ste pola posla, a joga je savršena za to. Vaše telo će imati trostruku korist od joge. Prvo, pokrenuće vaš metabolizam. Drugo, pomoću nje tonirate mišiće i time delujete mršavije. Treće, joga pomaže pri oslobađanju stresa i anksioznosti, koji su povezani sa povećanjem telesne mase. Joga će vas mentalno i fizički pripremiti za nastupajući dan.

Foto: pexels.com

Isplanirajte dnevni meni i doručkujte

Isplanirajte šta ćete jesti u toku dana. Tako ćete se lakše pridržavati zacrtanog cilja i teže ćete pasti u iskušenje da prekršite dijetu. Vreme pre doručka je savršeno da smislite šta ćete ručati i večerati. Možete dodati i po koji slatkiš – čisto da vam se nađe.

Kao što vidite, prilično je jednostavno. Šolja vode, šolja čaja, joga i plan dnevne ishrane. Sve to uradite pre doručka i dan može spokojno da počne.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zagorka

pre 3 godine

Dopada mi se savet.Kratko i jasno kako treba zapoceti dan.Moj dan zapocinje sa mlakom vodom i popijem zeleni caj.U toku dana pijem dosta vode,pogotovo od kad imam Optimum aparat za preciscavanje vode.Jedino sam lenja da radim vezbe,pogotovo jogu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija