• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: narodnilijek.com

11.06.2020

08:09

NAJBOLJI PRIRODNI NAPICI ZA DETOKS TELA! Izbaciće sve nataložene toksina iz organizma za nedelju dana!

Ljubav

NAJBOLJI PRIRODNI NAPICI ZA DETOKS TELA! Izbaciće sve nataložene toksina iz organizma za nedelju dana!

Podeli vest

S vremena na vreme je dobro napraviti detoks celog organizma, izbaciti toksine koji se talože, ali i višak vode. To se najbolje i najbrže postiže prirodnim napicima. Ovih 8 napitaka, možda niste ni znali, su prirodni diuretici i imaju neverovatno moću funkciju u čišćenju organizma

Pomoću njih se, između ostalog, pokreće i metabolizam, uklanja osećaj nadutosti i umora.

Evo o kojim napicima je reč:

Sok od paradajza

Paradajz je odličan diuretik, s obzirom da sadrži veliki udeo vode. On je bogat karotenom, antioksidansima likopenom i vitaminom C, a sve to povoljno delujena izbacivanje nakupljenih toksina i vode.

Čaj od maslačka

Konzumacija ovog čaja pomaže bubrezima da izbace viška vode i soli, a pritom je i dobar izvor kalijuma koji je jedan od važnijih minerala u telu.

Krastavac

Obiluje sumporom, pa tako povećava lučenje mokraćne kiseline i ispuštanje toksina iz tela. Njegovim konzumiranjem stimuliše se i izbacivanje masnoća iz organizma. U čašu vode stavite nekoliko kolutova krastavca, sačekajte nekoliko sati i konzumirajte taj napitak kako bi iz tela izbacili sve toksine.

Peršun

Čaj od peršuna potsiče rad bubrega i tako doprinosi izbacivanju suvišne tečnosti iz tela.

Brusnica

Brusnicu mnogi smatraju jednim od najboljih i najefikasnijih diuretika.

Uvin čaj

Čaj od uve popularan je lek za oboljenja urinarnog trakta. Osim toga on deluje antimikrobno i diuretski na telo, što ga svrstava na ovu listu prirodnih "čistača tela".

Zeleni čaj

Potpomaže kod blage detoksikacije organizma.

Jabukovo sirće

Dodajte 2 kašičice jabukovog sirćeta u čašu vode i pijte ovaj napitak 3 put dnevno kako biste uklonili sve nakupljene toksine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija