• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazin.novosti/informer.rs

11.08.2020

17:00

VODIO JE DVOSTRUKI ŽIVOT! Kada se jednog dana vratio kući s posla, DOČEKALO GA JE OVO! Žena je skovala pakleni plan za osvetu....

Ljubav

VODIO JE DVOSTRUKI ŽIVOT! Kada se jednog dana vratio kući s posla, DOČEKALO GA JE OVO! Žena je skovala pakleni plan za osvetu....

Podeli vest

Supružnici su bili veoma bliski, ali su nakon njegovog unapređenja na poslu počeli da se udaljavaju.

Duže vremena je provodio na radnom mestu, često je išao na poslovna putovanja, a odsutan je bio i nedeljom. Iako ništa nije sumnjala, odnosi su zahladneli. Pokušali su da premoste ovaj period, ali je ona uglavnom bila povređena. Kada je bio kod kuće, vreme je provodio za kompjuterom, pravdajući se da mora da radi, ali ona je znala da izbegava razgovor sa njom. Jedne večeri, nakon što je zaspao gledajući TV u drugoj sobi, sve se promenilo.

Kada je krenula da mu skloni laptop sa krila, videla je poruku  i tada je znala da je njihov brak gotov. 

- Nedostaješ mi, požuri kući - pisalo je u poruci. Pažljivo je odnela računar u drugu sobu i pročitala poruke koje su je ostavile u šoku. Ne samo da je imao drugu, već se i verio sa njom.

Nakon što sam saznala sve,  odlučila sam da se osvetim čim je otišao na jedno od svojih dugačkih putovanja

Foto: pixabay.com

- Dan nakon što je otišao, kontaktirala sam agenta za prodaju nekretnina i rekla joj da želim brzo da prodam svoj dom po dobroj tržišnoj vrednosti da bih osigurala trenutnu prodaju - rekla je povređena žena i dodala da je nije sprečavalo da proda kuću jer je sve bilo na njeno ime.

A nakon što je za dobru cenu prodala kuću, nastavila je mužu da šalje uobičajene poruke. 

Ona je otvorila poseban bankovni račun, na koji je polovina para odmah legla, a samo dan pre nego što će se on vratiti kući, druga polovina legla je na njihov zajednički račun u banci. 

- Nisam bila tamo, da vidim kako je reagovao kada je ugledao strance u kući. Bila sam na krstarenju sa svojim drugaricama. Mogu da zamislim kako je bio lepo izenađen, kada je saznao da kuća pripada Džošu i Tamari, a oni su imali i papire da to dokažu. Tada se preselio za stalno kod svoje devojke u Kanadu i još me nije kontaktirao oko papira za razvod - zaključila je ova dama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija