• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazin.novosti.rs/informer.rs

24.08.2020

14:30

Da li ste sigurni da niste ALERGIČNI NA SE*S? Ovo su simptomi!

Ljubav

Da li ste sigurni da niste ALERGIČNI NA SE*S? Ovo su simptomi!

Podeli vest

Kako lekari tvrde, ovaj tip alergije se može pogoršati sa protokom vremena i trajno uticati na intimni život i vas i vašeg partnera...

Alergijske reakcije tokom se*sa teško je prepoznati i dijagnostifikovati jer se neki simptomi, poput teškog disanja, povećanja broja otkucaja srca i pojačanog znojenja, ubrajaju među normalne pojave tokom intimnih odnosa.

ŠKORPIJE su za njih bedni AMATERI! Ovaj znak je apsolutni šampion U VARANJU!

ŽENE NAJLEPŠE MIRIŠU KAD… Ne, nije do parfema!

Alergija na se*s uključuje simptome kao što su teško disanje, svrab, osip, va*inalno peckanje, otok, stezanje u grudnom košu, čak i gubitak svesti, dijareju i povraćanje.

Foto: Shutterstock

Najčešći alergen je semena tečnost - u osnovi, protein u tečnosti aktivira alergijsku reakciju, obično bol i peckanje. Kako bi izbegli ovu reakciju, žene preosetljive na spermu trebalo bi da insistiraju na upotrebi kondoma.

AKO NE ŽELITE DA VAM PADNE IMUNITET, koristite ove semenke ili ulje!

Ponekad preosetljivot koja se javlja nakon se*sa zapravo nije bila izavana intimnim odnosom, nego drugim proizvodima koje ste koristili, konzumirali ili naneli tokom dana. Kombinacija neke kreme i telesnih tečnosti tokom odnosa takođe može da kompromituje imuni sistem.

BONUS VIDEO:

Knjiga "Za mnom zvona zvone" - Dirljiva priča o ljubavi Srpkinje i Hrvata

SEDE TAKO VEPAR, ĐAVO I KURJAK! A četvrti nema nadimak, ali on je umro!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija