• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Reddit

24.08.2020

14:33

PROBUDILA SE PORED DEČKA I UHVATILA GA KAKO RADI OVO! Šok ispovest - Noću ima GROZNU NAVIKU i ne može da je se REŠI! Mnogo gadnije nego što MISLITE

Ljubav

PROBUDILA SE PORED DEČKA I UHVATILA GA KAKO RADI OVO! Šok ispovest - Noću ima GROZNU NAVIKU i ne može da je se REŠI! Mnogo gadnije nego što MISLITE

Podeli vest

Trudi se da prihvati, ali...

Jedna devojka ostala je "uznemirena i zgrožena" zbog odvratne navike svog dečka koju ima kako ne bi usred noći ustajao da ide u WC.

Pitali su je zašto je još uvek sa svojim dečkom nakon što je zatražila savet kako bi izašla na kraj s tom njegovom nezgodnom navikom koju su drugi opisali kao "apsolutno odvratnu". Objasnila im je kako kuću dele s još jednim ukućanom. Spavaće sobe se nalaze na spratu, a jedno kupatilo smešteno je u prizemlju.

Njen dečko tokom noći mokri u čaše za piće koje je koristio dan ranije, a zatim ih ostavlja tokom noći na svom noćnom ormariću.

Foto: pexels.com

- Prvi put kad se to dogodilo našla sam jednu od naših čaša punu urina na njegovom noćnom ormariću. To se sada događa vrlo često, a on te čaše ponekad ostavlja u spavaćoj sobi ceo dan ili duže - rekla je nesrećna devojka.

- Delimično priznaje da je to odvratno i da mu se ne bi svidelo kada bi neko drugi to radio, ali čini se da generalno ne misli da je to neki veliki problem. Uzrujam se i zgrozim svaki put kad vidim te čaše - ispričala je te je naglasila kako se ta odvratna tečnost svaki čas može proliti po kući jer imaju i ljubimce.

Foto: Shutterstock

Devojka kaže kako je pokušala da bude razumna, pa mu je predložila da nabavi posebnu posudu s poklopcem, ali on i dalje koristi čaše iz kojih su pili te se ponaša kao žrtva kad se zbog toga ona uznemiri.

BONUS VIDEO:

HVALA EVROPO! Srbija na EU putu, posvećena partnerstvu!

DEVOJKE DUBOKO UDAHNITE! Ovo je ormar Sofije Milošević!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija