• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs/informer.rs

28.08.2020

22:46

JAČA IMUNITET I ČISTI ORGANIZAM! Voda od belog luka je TOLIKO DOBAR PRIRODNI PREPARAT da više nikada nećete ući u APOTEKU!

Ljubav

JAČA IMUNITET I ČISTI ORGANIZAM! Voda od belog luka je TOLIKO DOBAR PRIRODNI PREPARAT da više nikada nećete ući u APOTEKU!

Podeli vest

Laboratorijske studije su pokazale da sirovi beli luk ubija bakterije, snižava lipide u krvi i potencijalno snižava krvni pritisak.

Neke studije su takođe pokazale da beli luk može stimulisati imuni sistem da uspori rast tumora.

Tokom 7 dana, jednom mesečno pijte svako jutro beli luk i vodu. Neka to bude vaša zdrava navika.

Kada je pravo vreme da pijete belolučanu vodu?

1. Pred putovanje za jači imunitet

2. Kada telo treba očistiti od toksina

3. Kod prvih znakova prehlade

Sastojci:

  • 8 češnjeva belog luka
  • 1 litar vode.

Priprema:

Foto: Shutterstock

Beli luk očistite i prepolovite svaki čen. Isperite čen ispod mlaza vode, a zatim ga stavite u teglu. Nalijte litar vode i zatvorite teglu. Ostavite je u frižider na sat vremena pre upotrebe.

Kako se koristi:

Pomešajte 1/4 šolje belolučane vode da 1 šoljom obične vode.

1. DAN: Pijte na savki sat i po ovu dozu u toku dana.

2. DAN: Pijte belolučanu vodu svaka dva sata ili najmanje tri puta dnevno.

Sledećih dana pijte belolučanu vodu nekoliko puta dnevno.

Četvrtog dana obavezno napravite novu dozu koju ćete koristiti naredna tri dana. Uvek belolučanu vodu držite u frižideru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija