• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: žena.rs

05.09.2020

14:01

SVEKRVA JE ULETELA U NAŠU SOBU DAN NAKON VENČANJA Zbog onog što je rekla, muž je odmah SKINUO BURMU I OSTAVIO ME ISTOG TRENUTKA

Ljubav

SVEKRVA JE ULETELA U NAŠU SOBU DAN NAKON VENČANJA Zbog onog što je rekla, muž je odmah SKINUO BURMU I OSTAVIO ME ISTOG TRENUTKA

Podeli vest

Njenu priču pogledali su milioni!

Nesrećna mlada, poznatija kao Džilijan, podelila je svoju stranu priče na društvenoj mreži TikTok koji je od objavljivanja pregledan preko 14 miliona puta. Ona je u video-klipu objasnila kako joj je propao brak.

Džilijan tvrdi da su ona i njen partner imali prekrasno venčanje na plaži u Meksiku, ali stvari su se ubrzo promenile kad je svekrva održala intervenciju i tražila da njen sin bira između svoje žene ili nje.

- Skinuo je venčani prsten i napustio me dan nakon venčanja - rekla je Džilijan koja tvrdi da je svekrva bila 'ljubomorna' na količinu pažnje koju je njen sin posvećivao svojoj ženi.

Džilijan je nakon venčanja otputovala iz Meksika u rodnu Kanadu, koja je bila u blokadi zbog korona virusa. Rekla je da nije mogla više da živi u stanu koji je delila sa bivšim i da im je njegova porodica zabranila viđanje.

Kad se karantin završio, pokušala je da razgovara sa bivšim partnerom o razvodu, ali su joj rekli da to neće biti moguće još tri godine jer se on seli.

Njen video je brzo postao viralan, a Džilijan je kasnije objavila nastavak kako bi odgovorila na još neka pitanja. Objasnila je zašto nije mogla da poništi brak.

Kako tvrdi Džilijan, nije nemoguće poništiti brak u Kanadi, odakle je ona, a razvod je takođe otežan zbog odluke bivšeg da se preseli.

Kasnije se oglasila i sestra njenog bivšeg muža i rekla da je sve što Džilijan tvrdi je laž, tvrdeći da je veza i brak njenog brata sa Džilijan bila velika greška, piše britanski "The Sun".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija