• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2020

11:58

BIZARNI RAZLOZI PAROVA za odlazak kod BRAČNOG SAVETNIKA - Zbog njih PSIHOLOZI SE HVATALI ZA GLAVU!

Ljubav

BIZARNI RAZLOZI PAROVA za odlazak kod BRAČNOG SAVETNIKA - Zbog njih PSIHOLOZI SE HVATALI ZA GLAVU!

Podeli vest

Bračni savetnici otkrili svoja bizarna iskustva

U neki trenucima bračno savetovanje zaista može da pomogne, u drugim pak i samom psihologu zatreba pomoć jer neki parovi zaista nemaju dodirnih tačaka sa realnošću. Tada njihove svađe postaju nerešivi problem čak i za one najstručnije.Baš ta pomalo bizarna iskustva prepričali su bračni savetnici, ali i porodice ovih čudnih "pacijenata".

Foto: Informer DN

- Moja sestra je otišla na savetovanje jer je njen muž, kada bi došao s posla, pre pozdravio njihovog psa nego nju.

- Jedna od mojih klijentkinja imala je problem s bojom psa kojega je dobila od supruga. Htela je čistokrvnog ljubimca i njen muž se zaista potrudio ne bi li joj nabavio najbolji primerak. Ali, pas je bio tamniji nego što je ona očekivala i to ju je mučilo. Nekoliko puta smo se našle i pričale o tome kako naša očekivanja ne bi trebalo da budu krojači naše sreće. Naravno, kasnije je ispalo da je pas bio samo deo jednog puno većeg problema u njenom životu. Ipak, i ja sam ostala šokirana kada mi se prvi put obratila s izjavom da je njen bračni problem – boja njenog psa.

- Moj ujak i njegova žena išli su na savetovanje jer im je nestao tiganj za palačinke.

- Jednom prilikom jedna žena mi se javila i tražila savetovanje. Rekla je kako je njen muž užasan u komunikaciji i kako je nikad ne sluša. Kada ga je dovela kod mene, bez njegovog znanja gde zapravo ide, muškarac je shvativši da je na terapiji uzviknuo: Zvala si psihologa jer ne želim da kuću obojiš u ljubičasto?! Naravno, želela je da uverim njenog supruga da je farbanje kuće u ljubičasto izvrsna ideja.

Foto: Pixabay

- Nisu mogli da odluče koju vrstu kokoški da kupe za farmu. 

- Uvek se radi o posuđu. Odustala sam od savetovanja parova jer nisam u stanju više da slušam dve odrasle osobe kako se prepucavaju oko toga na koji način oprati suđe.

- Moja rođaka je išla na savetovanje jer ju je uzrujavalo što suprug seče sendvič dijagonalno, a ne ravno. Isprva sam mislila da je reč o šali, ali nije bila šala.

- Najbizarniji par koji mi je došao nije bio ni pet minuta na savetovanju. Jedan od partnera rekao je preda mnom nakon samo nekoliko minuta da je među njim i ženom gotovo i dodao meni: Hvala što ste tu da joj pomognete da prebrodi ovo, zatim je ustao i otišao. 

Foto: Pixabay

- Jedan par svađao se stalno jer je suprug prestao da jede sir. Žena nije mogla da shvati zašto on odjednom ne želi da jede sir.

- Moji tetka i teča godinama idu na savetovanje jer tetka mrzi što se teča samozadovoljava. To traje već tri godine i ona još ne razume da on jednostavno ne želi da prestane.

BONUS VODEO:

SAD TE IMA, SAD TE NEMA! Vožnja metroom nikad nije bila luđa!

NAJEŽIĆETE SE KADA ČUJETE OVO... Da se rastopiš od nežnosti!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17