• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica/informer.rs

09.09.2020

09:56

Prvi simptom RAKA pojavljuje se na rukama! EVO KAKO GA PREPOZNATI - NEMOJTE ČEKATI!

Ljubav

Prvi simptom RAKA pojavljuje se na rukama! EVO KAKO GA PREPOZNATI - NEMOJTE ČEKATI!

Podeli vest

Šake su jedan od delova tela koji najviše koristimo. Rukujemo se, podižemo i spuštamo stvari, prljamo ih. Većina nas ne vodi dovoljno računa o njima. Pogledajte svoje šake i proverite da li se na njima mogu očitati znaci raka.

Iako je sasvim normalno da ruke postanu suve, ponekad ta suva koža može da se opire čak i upotrebi krema i losiona. U tom slučaju bi trebalo da posetite doktora. Suva koža na nadlanicama i mesta koja su izgubila boju mogu ukazivati na ozbiljniji problem.

ČUDA SU MOGUĆA! Informer u MANASTIRU TUMANE, mestu gde vlada POTPUNI MIR - Nemi progovraju, ljudi bez poroda dobijaju decu, a BOLESNI OD RAKA KROZ MOLITVU POBIJAJU DIJAGNOZE!

Natekle ruke

RAK je poznat po tome da pravi promene u čitavom telu, pa ako primetite bilo šta čudno, treba odmah da posetite doktora. Ako vam šake natiču ili se nadimaju, odmah potražite stručnu pomoć.

Bol u rukama

 

Ako bez razloga osećate bol u rukama, to može biti jedan od simptoma raka. On uzrokuje bol u različitim organima, a to uključuje i šake. Rak na potpuno drugom delu tela se može manifestovati kroz bol u šakama.

Ostali simptomi raka

Ruke su samo jedan od mogućih simptoma. Iznenadni gubitak težine, promuklost, stalni umor, iritantan i uporan kašalj takođe mogu biti znaci raka.

Foto: facebook

BONUS VIDEO:

I SPOSOBNA I LEPA I ZGODNA! Sve starlete odmah kod nje na obuku! OVAJ SNIMAK JE TOTALNI HIT!

GOLA SLOBODA S MUŠKARCEM U KREVETU! Ovo je ćista provokacija, Mičalovićka nemoj to da nam radiš!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija