• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kucnilekar

16.09.2020

07:43

DOMAĆI LEK PROTIV ZAKRČENJA ARTERIJA, STVARANJA KAMENA I JAČANJE IMUNITETA! Ubija sve infekcije u telu!

Ljubav

DOMAĆI LEK PROTIV ZAKRČENJA ARTERIJA, STVARANJA KAMENA I JAČANJE IMUNITETA! Ubija sve infekcije u telu!

Podeli vest

Predstavljamo vam odličan prirodni recept za lečenje i prevenciju zakrčenja arterija. Takođe, dobar je za regulisanje povišenih masnoća u krvi, sprečavanje opšteg umora organizma, sprečavanje i lečenje infekcija i prehlada, intenzivno jačanje imunog sistema, čišćenje jetre i poboljšanje jetrenih enzima

Ovaj prirodni lek sprečava pojavu slobodnih radikala u organizmu koji izazivaju najteže bolesti i niz drugih stanja povezanih sa bolestima srca i krvotoka.

LICE BEZ AKNI I OŽILJAKA! Ova maska je fenomenalna, A LAKO SE PRAVI!

JAPANSKA VODA je spas za mnoge boljke! Možete je napraviti kod kuće, OVO SU NJENE PREDNOSTI!

Potrebni sastojci:

4 cele veće glavice belog luka
4 limuna sa korom
manji koren đumbira ( 3-4cm)
2 litre čiste vode

Priprema: Limun dobro operite pa ga isecite na komadiće. Ukoliko se radi o limunu koji nije organski odnosno ukoliko je prskan, onda ga tretirajte mešavinom sirćeta i vode. Oljuštite beli luk i zajedno sa limunom i đumbirom ubacite u blender.

Od toga, pomoću blendera napravite jednoličnu masu. Tako izmiksanu smesu sipajte u metalnu posudu, prelijte sa dve litre vode i zagrejte sve uz mešanje do tačke ključanja. Tik pre nego što smesa proključa, isključite ringlu i pustite da se sve dobro ohladi. Procedite kroz srednje gustu cediljku i sipajte u staklene boce.

Foto: Shutterstock

Ovaj lekoviti napitak se pije svaki dan po jedna čaša od 2 dl najmanje 2 sata pre jela, odnosno na potpuno prazan želudac. Napitak čuvajte u frižideru.

Period lečenja traje 3 nedelje uz svakodnevno konzumiranje jedne čaše nakon čega trebate napraviti pauzu od jedne nedelje, nakon čega možete opet nastaviti sa konzumiranjem u istom ciklusu. Ukoliko vam ukus ne odgovara možete dodati meda. Nakon 3 nedelje korišćenja trebali biste osetiti značajnu regeneraciju tela.

Napitak je osim već navedenih blagodati posebno koristan u sprečavanju kalcifikacije u telu koja izaziva kamenčiće u organima i začepljenje krvnih sudova.

Kombinacija limuna, vode i kuvanja neutrališe miris belog luka. Pre svakog konzumiranja protresite bocu sa ovim domaćim lekom kako bi se talog limuna i belog luka na dnu pomešao sa sokom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija