• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Žena Blic

16.09.2020

12:14

IMALA JE 340 KILA, OD DEBLJINE NIJE MOGLA DA USTANE! Danas se TRANSFORMISALA - ima 70 kg i prava je BOMBETINA! Evo kako je to USPELA! (FOTO)

Ljubav

IMALA JE 340 KILA, OD DEBLJINE NIJE MOGLA DA USTANE! Danas se TRANSFORMISALA - ima 70 kg i prava je BOMBETINA! Evo kako je to USPELA! (FOTO)

Podeli vest

Milina težina sprečavala ju je čak i da se uspravi u krevetu, pa joj je i u tome bila neophodna pomoć dece!

Mila je izgubila toliko težine da niko ne može da poveruje kako izgleda, uključujući i nju samu.

Kada se Mila Klark pojavila u emisiji "Moj život sa 300 kilograma", bez ikakvog razmišljanja svrstana je u najteže učesnike ovog rijalitija. Sa 340 kilograma, ništa nije mogla da uradi sama - deca su joj pomagala u svemu, od toga da su joj donosili hranu, preko toga da su je kupali i pomagali joj da ide u toalet.

Milina težina sprečavala ju je čak i da se uspravi u krevetu, pa joj je i u tome bila neophodna pomoć dece.

U očaju, prijavila se za emisiju "Moj život sa 300 kilograma", verujući da samo čuveni dr Nau može da joj pomogne. Tako je i bilo, doduše ne odmah. Milina zavisnost od hrane često joj je uništavala svaki napredak i izazivala velike svađe sa dr Nauom.

Tri godine trajala je njena borba. Nakon početnog gubitka kilograma, klasifikovala se za bajpas želuca, posle čega je nastavila da mršavi.

Zarekla se da se više nikada neće vratiti brzoj hrani jer, kako ju je upozorio dr Nau, to je prvi korak ka ponovnom životu u krevetu kakav je vodila. Nastavila je da živi disciplinovano, a kilogrami su se topili.

Danas, Mila ima 71 kilogram. Izgubila je fantastičnih 269 kilograma. Prošla je kroz tri operacije odstranjivanja viška kože, a morala je da menja i čašice na kolenima, jer su joj propale zbog viška kilograma.

Mila danas svoje mnogobrojne fanove na Instagramu redovno obaveštava o svojim svakodnevnim aktivnostima, a od zdravog stila života ne odustaje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija