• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav&zdravlje

20.09.2020

08:27 >> 08:43

CEO ŽIVOT SA OVIM ČOVEKOM? Pa, ne znam... 5 znakova da NISTE SPREMNI za ozbiljnu vezu!

Ljubav

CEO ŽIVOT SA OVIM ČOVEKOM? Pa, ne znam... 5 znakova da NISTE SPREMNI za ozbiljnu vezu!

Podeli vest

U vezi ste, ali ne želite da podelite svoje najintimnije misli, nedostaju vam zabava i druženje, samo seks je kako treba... Ovo su znaci da niste spremni za ozbiljnu vezu sa osobom pored koje ste

Želite da budete u pravoj vezi, da budete posvećeni, odani, predani, ali vam to nikako ne uspeva. Partneri sa kojima započinjete vezu ili od vas traže previše ili su suviše "udaljeni". Ili su možda nezreli, neupućeni, prestari, premladi... Ili, možda, samo možda, problem nije tamo, već u vama. Ako odavno niste bili u stabilnoj vezi, a to želite, vreme je da malo "bacite pogled na sebe" - gde ste, s kim ste, kako to izgleda.

Uprkos želji da budete u jakoj vezi, možda radite nešto što potkopava vaše napore da pronađete tog nekog "pravog", "posebnog".

LJUPKA JE MALA MACA ZA MENE! Sada ću vam reći šta sam uradila mužu kad me je prevario! Milena K. ŠOKIRALA novom ispovešću!

Evo pet jasnih znakova da niste spremni za ozbiljnu vezu sa osobom sa kojom ste.

1. Ne znate šta želite

Kažete da želite "posvećenu vezu", ali šta to za vas znači? Kako bi izgledala ta posvećenost? Da li stvarno želite takav život? Bez jasne ideje o tome šta želite, a sa strahovima koje imate, šaljete mnogo pogrešnih znakova partneru i on, kao i vi počinje da se gubi. Ne možete jednog dana želeti sve, sutradan da ne dajete ništa. Ovo je znak da još niste za ozbiljnu vezu.

Foto: Shuuterstock

2. Ceo život sa "ovim" čovekom?

Ako imate bar malo dileme da li je osoba pored vas ona prava - to znači da nije. Neophodno je da iskreno razmislite o tome da li vaš partner poseduje sve ono što tražite. Da biste to znali, zapitajte se da li vi i vaš partner, na primer, delite iste vrednosti, verska uverenja, finansijske prioritete... Čak i ako ste zaljubljeni, vaše oklevanje da se obavežete može ukazivati na to da postoje neke osobine vašeg partnera koji vas navode na pitanje da li možete sa njim da stvorite srećnu budućnost. Ili, možda znate da osoba pored vas jeste savršena, ali vi jednostavno niste zaljubljeni. To je takođe znak da nešto nije u redu.

EVO KAKO IZGLEDA MLAĐA ĆERKA VERICE RAKOČEVIĆ! Živi u Americi, ne pojavljuje se u JAVNOSTI, a nikada ne biste pogodili ČIME SE BAVI! (FOTO)

3. Sve vam je preče od vremena sa partnerom

Da li gubite interesovanje za partnera? Ako stalno tražite neki vid zabave i druženja sa drugim ljudima, iako zbog obaveza malo vremena provodite sa partnerom, onda nešto ne valja. Čak i ako mislite da želite vezu, vaše ponašanje govori drugačije. Zašto bežite od partnera?

Foto: Shutterstock

4. I sreća i zabava

Nema ništa loše u tome što želite da uživate, ali ne možete negovati zdrav i posvećen odnos ako izbegavate duboki, lični odnos sa partnerom. Ukoliko vas umara da sa njim pričate o njegovim problemima i osećanjima, ako ne želite ni vi njemu da se poveravate, onda vas dvoje niste jedno za drugo.

Suzanu Mančić svi znate, a evo kako izgleda njena SESTRA! NIKADA SE NE POJAVLJUJE U JAVNOSTI, a neverovatno LIČE! (FOTO)

5. Samo intimni odnosi

Ako ste u vezi strastveni, ukoliko je u krevetu sve kako treba, ali ne osećate bliskost sa partnerom, onda ste u ležernoj vezi iz koje nećete doći do one prave, ozbiljne. Razmislite, možda i ne želite da budete u ozbiljnoj vezi, možda još nije vreme za to.

Kako da se oporavite posle raskida pročitajte OVDE.

A koja je banalna stvar presudna za dugu i srećnu vezu čitajte OVDE.

Bonus video

PECIJALNA EMISIJA “ŽENE BEZ TAJNI” SA BRANKOM VESELINOVIĆ!

EKSPLOZIJA SEROTONINA NA TRGU REPUBLIKE! Počeo drugi festival slatkiša u Beogradu!

NEDELJNI KEŠ HOROSKOP: Ovnovi su u finansijskoj krizi, Vage neodlučnost skupo košta, a ovaj znak će ako rizikuje zaraditi dodatni novac!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jutarnja rosa

pre 3 godine

Sad kad bolje razmislim i nije normalno da ceo zivot provedete sa čovekom 30,40, 50 godina a od početka sve kilavo. To je moj slučaj i mislim da zene koje imaju muškarce sposobne samo da pecaju, psuju, deru se, drze daljinski i pecaljku, imaju problem ako ostanu s njim. Pita mene moja unuka koja ima 14 godina zašto trpim dedu i zašto je on stalno nabusit i ljut. Kad se ja budem udala (ako se udam, kaze ona) čim primetim da nešto nije kako ja hoću, odlazim dalje...I dete pametnije od mene!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija