• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazin.novosti/informer.rs

12.10.2020

23:13

Jeftini kućni lekovi SPASIĆE VAS HRKANJA! Ovo je REŠENJE ZA PROBLEM KOJI MNOGE MUČI!

Ljubav

Jeftini kućni lekovi SPASIĆE VAS HRKANJA! Ovo je REŠENJE ZA PROBLEM KOJI MNOGE MUČI!

Podeli vest

Hrkanje je neugodna pojava koja može poremetiti san, izazvati bol u grlu, ali i izludeti sve one koji žive sa vama.

Uzrokuju ga vibracije mekog nepca i tkiva u grlu, nosu i usnoj duplji. Ukoliko želite da se na prirodan način rešite hrkanja isprobajte ove trikove.

1. Nana

Ova biljka otvara kanale u nosu i grlu i time olakšava disanje, što je vrlo važno ukoliko želite da ublažite hrkanje. U šoljicu mlake vode dodajte tri kapi eteričnog ulja nane. Mešavimon pre spavanja grgljajte usnu duplju, a potom je ispljunite. Postupak ponavljajte svaki dan dok ne primetite poboljšanje.

2. Maslinovo ulje

Maslinvo ulje opušta tkivo i smanjuje otok sluznice. Isto tako, ono smanjuje trenje izazvano vibracijama tkiva zbog kojeg hrčemo. Pre spavanja izmešajte pola kašičice meda i isto toliko maslinovog ulja. Mešavinu pre spavanja polako promućkajte u ustima i progutajte. Postupak ponavljajte svako veče.

3. Kardamom

Semenke ove biljke od pamtiveka se koriste u indijskoj kuhinji, a osim ugodne arome u jelima, imaju brojna pozitivna svojstva za zdravlje. Naime, kardamom razređuje sluz i olakšava disanje. U čašu mlake vode dodajte pola kašičice kardamoma u prahu i dobro izmešajte. Napitak popijte pola sata pre spavanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija