• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav&Zdravlje

25.10.2020

10:10

Šta je ženama PRIVLAČNO na MUŠKOM telu? 7 "detalja" koji izazivaju pravu ERUPCIJU osećanja!

Ljubav

Šta je ženama PRIVLAČNO na MUŠKOM telu? 7 "detalja" koji izazivaju pravu ERUPCIJU osećanja!

Podeli vest

Ženama je za ostvarivanje veze potrebno nešto više od fizičke privlačnosti, ali i žene uzbuđuje pogled na određeni deo muškog tela. Koji, dakle, delovi muškog tela privlače poglede žena?

Žene zapravo i nisu toliko drugačije od muškaraca. I njih privlači fizički izgled muškaraca, a određeni delovi tela izazivaju pravu erupciju osećanja. Evo na šta to žene "padaju" kada vide muškarca.

Ramena

Mnoge žene" otkidaju" na muška ramena, jer smatraju da je to najmuževniji deo muškog tela. Posebno vole kad su na ramenima vidljivi jasno definisani mišići. To u njima budi osećaj sigurnosti i zaštite. Široka ramena njima pokazuju da je reč o snažnom muškarcu koji će moći da se brine o njima.

Foto: Shutterstock

Torzo

Pogled na dobro građen muški torzo ženama oduzima dah i budi želju za dodirivanjem. A da li torzo treba da bude maljav ili depiliran? To već zavisi od žene do žene...

Usne

Baš kao i muškarci, i žene vole punije usne, jer one deluju senzualno i privlačno. Čim žena primeti lepe usne na muškarcu, u njoj se budi želja za ljubljenjem i maženjem.

Foto: Shutterstock

Bicepsi

Ženama nema ničeg lepšeg od pogleda na lepo izražene muške bicepse. Oni ukazuju na njegovu snagu i muževnost. Osim toga, lepo definisani bicepsi ženama pokazuju i da se brinete za vlastito telo, a žene vole muškarce koji znaju da se brinu za razne stvari.

Foto: Shutterstock

Zadnjica

Jednako kao što muškarci posmatraju žensku guzu, žene sa velikom pažnjom gledaju mušku. Na ceni su čvrste zadnjice srednje veličine. Za žene je to vrlo erotično i budi maštu.

Polni organ

Kad naiđe muškarac koji im se učini privlačnim, žene će neprimetno skrenuti pogled na njegovo međunožje. Iako ne mogu puno da vide, ipak će naslutiti šta se tamo krije...

Foto: pexels.com

Ruke

Velike šake i negovani prsti ženama su neodoljivo privlačni. Muške ruke za mnoge žene su sinonim muškosti. Osim što su to ruke koje ih dodiruju, to su i ruke koje rade i zarađuju za život. Muške ruke u ženskim očima imaju višestruku simboliku i ženama je jako važno da budu čiste i negovane.

O prelepoj glumici koja je POZVALA ŽENE da zajedno menjaju statistiku: "Dame, jeste li išle na PREGLED?" - čitajte OVDE

11 uzročnika infarkta, JEDAN NAJOPASNIJI! Od čega srce najviše strada čitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija