• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

19.11.2020

16:10

NAJMOĆNIJI PRIRODNI ANTIBIOTIK! Sjedinite ova 2 SASTOJKA i ojačajte IMUNITET!

Ljubav

NAJMOĆNIJI PRIRODNI ANTIBIOTIK! Sjedinite ova 2 SASTOJKA i ojačajte IMUNITET!

Podeli vest

U narodu je ova kombinacija sastojaka poznata kao "zlatni med", kurkuma i med predstavljaju prirodni antibiotik koji štiti, obogaćuje i hrani ceo umuni sistem.

Ovim sastojcima se jača imunitet, štiti se od bolesti i odlično se bori sa respiratornim infekcijama.

Kurkuma u sebi sadrži protivupalna, antioksidativna i imunostimulišuća svojstva. Med je već poznat kao prirodan zaslađivač, neverovatno zdrav, a u kombinaciji sa kurkumom čini čudo za organizam!

Ova dva sastojka pospešuju bolji rad crevne flore, smiruju simptome prehlade i bolesti, sjajni su u borbi sa respiratornim infekcijama.

Priprema je veoma jednostavna, potrebno je 100 grama meda i kašika kurkume. Pomešajte sastojke i stavite u teglicu. Za konzumiranje koristite drvenu kašiku jer med loše reaguje na metalne. 

Foto: Shutterstock

Možete ga stavljati u čaj ili mleko, ukusan je i lak za varenje. 

Ukoliko imate prehladu, "zlatni med" koristite na sledeći način:

Prvi dan: pola kašičice na svakih sat vremena

Drugi dan: pola kašičice na svaka dva sata

Treći dan: pola kašićice tri do četiti puta dnevno

Foto: Shutterstock

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ŠOK! Evo koliko ŠEĆERA DNEVNO stvarno smemo da KONZUMIRAMO! Nije onako kako MISLIMO
Ljubav

ŠOK! Evo koliko ŠEĆERA DNEVNO stvarno smemo da KONZUMIRAMO! Nije onako kako MISLIMO

Svi stručnjaci i pristalice zdravog načina života u svetu odavno su objavili pravi rat šećeru, apelujući da ga potpuno napustite i ni u kom slučaju ne konzumirate. Naravno, šećer nije zdrav, ali ponekad zaista želite parče svoje omiljene torte ili par komada čokolade. Ozbiljna ograničenja mogu dovesti do poremećaja u ishrani i mnoštva drugih smetnji, pa se šećer ponekad može jesti, ali to mora biti izuzetno oprezno

19.11.2020

11:44

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija