• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alternativazavas.hr/informer.rs

24.01.2021

12:23

I UKUSAN ČAJ i INHALACIJA! Protiv zapušenih SINUSA, za blistav ten, OPUŠTANJE...

Ljubav

I UKUSAN ČAJ i INHALACIJA! Protiv zapušenih SINUSA, za blistav ten, OPUŠTANJE...

Podeli vest

Imate li običaj da, dok pijete vruć biljni čaj, istovremeno udišete i njegovu paru? Mnogi su iz sopstvenog iskustva otkrili da im to pomaže kod brojnih tegoba, pa to spontano praktikuju

Ukoliko vam je začepljen nos ili su vam zapušeni sinusi, udišite čaj od nane. Osim što razređuje sluz, ova biljka ujedno podstiče iskašljavanje i izbacivanje sluzi iz pluća, a slično dejstvo ima i bosiljak. Nana i bosiljak mogu takođe da ublaže glavobolju koja je posledica zapušenih sinusa, ali to nije sve.

U spa-centrima i kozmetičkim salonima upravo je izlaganje lica pari sastavni deo tretmana čišćenja - vruća vodena para otvara pore i izvlači iz bilja isparive lekovite komponente koje vaša koža prima, a rezultat je blistav i mladolik izgled. U tu svrhu možete koristiti čaj od majčine dušice, ruzmarina, bosiljka, origana, nane, kamilice ili lavande (kao i mešavinu pomenutih biljaka).

Foto: Shutterstock

Čaj od majčine dušice ja odličan za ten

Pored dobrobiti za lice, dok udišete paru, primetićete da postajete smireniji i opušteniji, jer se disanje tokom inhalacije menja - jednostavno dišete laganije i dublje, što automatski opušta nervni sistem. Zbog efekta relaksacije tretman je odlično primeniti uveče, pre spavanja.

ČAJ OD KAMILICE NE BISTE SMELI DA KOMBINUJETE SA OVIM LEKOVIMA! Može da izazove OZBILJNE POSLEDICE - evo kako da izbegnete NEŽELJENA DEJSTVA!

NAJBOLJI LEK ZA KAŠALJ! Napravite ga u svojoj kuhinji od samo ČETIRI SASTOJKA

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija