• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.04.2015

17:52

STIŽE MALI PRINC Kejt Midlton se porađa?!

Showbiz

STIŽE MALI PRINC Kejt Midlton se porađa?!

Podeli vest

Počela je manija zbog porođaja Kejt Midlton... Britanski tabloidi pišu da je porođaj Vojvotkinje od Kembridža počeo

Termin rođenja drugog deteta Kejt i Vilijama je za četiri dana. Ako su ove glasine tačne i Kejt se zaista porodi danas, biće to dvostruko slavlje za kraljevsku porodicu, budući da kraljica Elizabeta danas slavi 89. rođendan.

Sudeći prema ovim glasinama, kraljica Elizabeta mogla bi za rođendanski poklon dobiti još jedno praunuče. 

Kris Evans je na Bi-Bi-Sijevom radiju poručio da je porođaj počeo i da bi beba na svet mogla da dođe kroz nekoliko sati, dok je Kej Barli na Skaj njuzu otkrio da je i princ Vilijam napustio svoj posao i da je krenuo u bolnicu, što je dodatno podgrejalo glasine da se primakao dolazak kraljevske bebe.

Budući dvostruki tata je od marta na obuci za pilota helikoptera Vojne pomoći u jednoj bazi u Velikoj Britaniji.

Kladionice u Velikoj Britaniji rade punom parom, pa se Britanci klade kako će se beba zvati, posebno ako bude devojčica. Mnogi su toliko uzbuđeni zbog prinove da već dežuraju pred porodilištem "Lindo Wing".

Kako bi se izbegao metež koji je prethodio rođenju malog Džordža, kada su nedeljama unapred brojne svetske televizije kamerama okupirale ulaz u bolnicu, zvaničnici Kensingtonske palate su ovog puta zabranile bilo kakvu „medijsku instalaciju“ sve dok Kejt ne bude zvanično primljena u porodilište. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija