• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Superžena/informer.rs

01.11.2015

12:16

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE Bred Pit slikao Anđelinu Džoli za naslovnu stranu!

Showbiz

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE Bred Pit slikao Anđelinu Džoli za naslovnu stranu!

Podeli vest

Ako ste ikada sumnjali u njihovu ljubav onda je vreme da vas ove fotografije razuvere u tome

Iako retko pričaju o svom privatnom životu, a još ređe viđamo njihove intimne fotografije, slavni glumac Bred Pit je napravio nekoliko slika na kojima je u centru pažnje njegova supruga Anđelina Džoli.

BRED PIT O ANĐELINI: Ona je odlučna, intuitivna i seksi!

Kao što vidite Bred je ne samo dobar glumac već i odličan fotograf. Na opuštenim fotografijama možete videti slavnu glumicu šta radi u slobodno vreme.

Pre nekoliko dana su izjavili kako su oni samo jedan običan bračni par, a to je Pit i dokazao na ovim fotografijama.

Bred i Anđelina su zajedno od 2005. godine, a zajedno imaju šestoro dece od kojih su troje njihova biološka deca, dok su troje usvojili.

(FOTO) ANĐELINA DŽOLI SA BUBULJICAMA Glumica bez šminke poslala posebnu poruku!

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Само добра глумица...и ништа више....?! Да је само упола човек колико "глумица"... која је у Сарајеву доказала - да је антихуманиста и да лажним филмовима и прекрајањем истине о Србима, само говори - да је лицемер оне најгоре врсте, као човек који се крије иза монтираних фотографија...којима покушава да "опере" своју прљаву прошлост и створи некакву илузију о себи као уметнику, а који заправо не заслужује епитет хуманисте који покушава на сваки начин себи да "прибави" за живота, и тако још једном превари - лаковерни свет......

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija