• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.11.2015

20:36

NATAŠA NOVA "FRAJLA" Košarkaška heroina se pridružila novosadskom bendu

Showbiz

NATAŠA NOVA "FRAJLA" Košarkaška heroina se pridružila novosadskom bendu

Podeli vest

Novosadski sastav "The Frajle" predstavio je novu, petu članicu benda - košarkašicu Natašu Kovačević, kao i album "B strana ljubavi" koji će se ekskluzivno prodavati u "Lili" drogerijama

Drugi deo priče o ljubavi od danas je pred fanovima grupe Frajle. Sa albumom "B strana ljubavi", u izdanju PGP RTS-a, Frajle su ponovo napravile korak napred, donele novi zvuk, pesme na španskom i francuskom i sve to kroz saradnju sa Ante Gelom, Alkom Vujicom, Goranom Karanom i Manjifikom.

- Protekla godina je bila vrlo zanimljiva, sa mnogp putovanja, ljubavi, poznastava. Nikada ne znate gde će vas inspiracija naći. Nas je našla na svim tim mestima, uzele smo najbolje i stavile u svaku pesmu. Super je, jer sve te trenutke kroz pesme delimo sa publikom. Drago nam je što je ova naša priča dobila još jednu dobru – humanitarnu stranu, hrabru i neverovatnu Natašu Kovačević - kažu Frajle.

"B strana ljubavi" ekskluzivno će se prodavati u "Lili" drogerijama, a promocija je protekla upravo u znaku predstavljanja pete Frajle – košarkašice Nataše Kovačević.

"Lili" drogerije postale su partner Frajli u humanitarnoj akciji. Tako će od svakog prodatog diska 150 dinara biti uplaćeno u Fondaciju Nataše Kovačević.

Promo

I koncerti koji su zakazani u Beogradu (3. decembar) i u Novom Sadu (6. decembar) imaće humanitarnu notu. Od svake prodate karte 200 dinara biće uplaćeno u Natašinu Fondaciju.

Album “B strana ljubavi” je raznolik i slušaoci će krenuti od pesme "Menjam dane", preko "Imala je lijepu rupicu na bradi" i "Vo kosi da ti spijam" Tošeta Proeskog, do drugačijeg zvuka u pesmama "Tajna", te pesama "Luda za tobom", "Sarajevo", balada "Zašto ljubav mora da se krije" i "Moli me, moli". Jedinstvena numera "Nevolja" biće pravi magnet za slušaoce, a poslastica će biti pesma "Štiklice" (Tacones) na španskom jeziku i za ljubitelje gitare „Je suis folle de toi“ sa Stochelom Rosenbergom.

”B strana ljubavi” od danas je u prodaji u "Lili" drogerijama u Beogradu, a od 14. novembra u ostalim gradovima širom cele Srbije. 

Promo

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Magazin

Džet set

Srbija