• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: cdm.me/Informer.rs

20.12.2015

13:06

CECU ŽIVU SAHRANILI! Samo bolesnici mogu tako nešto da izmisle!

Showbiz

CECU ŽIVU SAHRANILI! Samo bolesnici mogu tako nešto da izmisle!

Podeli vest

U medijima se pojavila vest da je folk zvezda Svetlana Ceca Ražantović pronađena na podu svoje kuće mrtva, što je pevačica odmah demantovala i izjavila da samo bolestan um može tako nešto da napiše

Kada je saznala za tu vest, pevačica je ostala zapanjena, napominjući da joj nije jasno da je takva vest mogla da se pojavi u javnosti. Da situacija bude još gora, na jednom sajtu se pojavila i slika kako policajaci unose mrtvo telo u kombi.

- Šokirana sam da neko može da se igra sa tim stvarima. Samo bolestan um može tako nešto da uradi. Čula sam da su i Acu Lukasa ti isti sahranili. Stvarno užasno, nemam reči da tako nešto neko može da napiše, a pritom ne proveri informaciju - rekla je Ceca.

CECA: Još nemam svog šeika, ali hoću da živim u Dubaiju!

CECA REKORDERKA Fejsbuk stranicu lepe pevačice lajkovalo je milion ljudi!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
badza

pre 8 godina

Sigurno su N1 i B92 objavili,a Kurir samo sto nije.

Da se zna

pre 8 godina

Ne,Kurir nece nista da objavi sto bi njen ugled mogao da narusi,Rodic nju stiti za velike pare,njen sin alen-igor-Veljko,redovno narod naziva misevima koji treba u rupu da se sakriju jer njegova toboz majka je carica a Rodic to objavljuje redovno ali nijedan nas komentar ne moze da prodje kad je u pitanju ova ratna profitaljka.

Ceca i Deca

pre 8 godina

Ali u kojim medijima?Nigde se nije culo o tome,to ona sama tvrdi a Niko nije cuo;kako to da ne navede koji mediji su to objavili ?

prd prd Ceconja

pre 8 godina

Ma pustite to,nigde se to nije moglo cuti,nego napisite ko su joj bili gosti sinoc na slavi,da se zna ko vodi drzavu !

Ceculjak

pre 8 godina

Prvi put cujemo za to,nema nigde nista o tome ni na gogle,to ona izmislja,trazi paznju.

Fressnapf

pre 8 godina

Veliku vaznost pridaje sama sebi,niko to nije ni spomenuo.Razmazena je kao i njena deca.Njeno je polako proslo,hita nema pa nema,zivi od stare slave,dosadila je vise.

Saša

pre 8 godina

U, medijima!?! Kojim?... \"Na jednom, sajtu\"!?! Kojem?... (Primo predajnik - Skakac)... \n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija