• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

22.12.2015

18:12

SKANDAL! PRETUČENA PINKOVA ZVEZDICA! Mališana išamarao nervozni otac!

Showbiz

SKANDAL! PRETUČENA PINKOVA ZVEZDICA! Mališana išamarao nervozni otac!

Podeli vest

Učesnika emisije "Pinkove zvezdice" M.V. (15) navodno je išamarao otac Dušan V.! Kako smo saznali, slučaj je prijavljen policiji jer se nije radilo o običnom roditeljskom kažnjavanju

Kako saznajemo, čitav slučaj završio je u tužilaštvu, a zatim i na prekršajnom sudu. Napad na dečaka dogodio se 19. decembra, kada ga je otac, iz nepoznatog razloga, išamarao. Tinejdžer, međutim, nije bio zaplašen nasiljem pa je istog dana, u pratnji majke Marije, incident prijavio policiji, koja je prijavu prosledila nadležnom tužilaštvu. Zatim je tužilaštvo naložilo privođenje oca, kojeg su policajci pronašli na njegovoj adresi, priveli ga i ispitali.

Ipak, zamenik tužioca je nakon uvida u očevu izjavu i proverom dodatne dokumentacije prijavu prosledio Prekršajnom sudu, jer je utvrđeno da otac nije počinio krivično delo, već prekršaj.

Predmet Dušana V. se trenutno nalazi u pomenutom sudu, a kazna za delo koje mu se stavlja na teret može da iznosi do 30.000 dinara ili zatvora do 60 dana.

O nasilničkom incidentu istog dana oglasio se i sam otac. On je na svom profilu na Fejsbuku ostavio dva statusa, upućena dečaku i njegovoj majci. U prvom prekoreva sina za „ono što je tati uradio“, i „priznaje“ da je zakazao u vaspitavanju dečaka.

- Dragi moj sine, neka ti je na čast ono što si tati uradio. Važnije od novca Pinka, popularnosti, i ostalih za tebe esencijalnih vrednosti je da izrasteš u dobrog čoveka. Izgleda da sam u tome zakazao, ali vreme je pred tobom. Voli te tata - napisao je Dušan.

U drugom se ironično zahvaljuje sinu i njegovoj majci. Inače, uz oba statusa okačene su i zajedničke fotografije Dušana i "Pinkove zvezdice".

Inače, ovo nije prvi put da je ovaj tinejdžer izložen maltretiranju. Mlada zvezdica bila je meta maloletnog N. P. iz Zaječara, koji je na Fejsbuku otvorio stranicu s pretećim nazivom. Na toj stranici dečak je dobio pretnje na osnovu pretpostavljene seksualne orijentacije i, samim tim, bila mu je ugrožena bezbednost. Tim povodom, Gej-lezbejski info centar je podneo krivičnu prijavu i zahtevao od Tužilaštva za visokotehnološki kriminal da u što kraćem roku reaguje kako bi se zaštitilo maloletno lice.

Napadnuti tinejdžer bio je jedan od 12 finalista ovog popularnog muzičkog takmičenja, a važio je i za jednog od miljenika publike, uglavnom devojčica.

(VIDEO) POSLUŠAJTE PESMU s kojom će nas mala Lena predstavljati na Dečjem Evrosongu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nn

pre 8 godina

Izgleda je tata spoznao sta mu je sin..pa je hteo da ga vrati na pravi kurs..al dzaba ste krecili...Rodili ste to sto ste rodili...

zozonbg

pre 8 godina

Hrani "kera" da te ujede. Ljubi ga majka! Bas ce da izraste u "dobrog" coveka.

vera

pre 8 godina

zar je on tražio da se rodi .takav je kakav je .nas je majka rodila šestoro.ja da bude bolje rodila jeno ,a moj sin neće ni jedno ,da prekine propast .voli svoje dete ,i zato neće da ih pravi .deca nisu igračke pa da ih ređamo iz ćoška u ćošak.A ta deca smo mi zar miživimo pitam ja VAS ...........

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija