• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.02.2016

13:46

NAVIJAČI NE PRAŠTAJU SEKSI ALIJI: Zašto si ostavila Kvinsija, treba zbog tebe da nam klub propadne!?

Showbiz

NAVIJAČI NE PRAŠTAJU SEKSI ALIJI: Zašto si ostavila Kvinsija, treba zbog tebe da nam klub propadne!?

Podeli vest

Kvinsi je u Nišu, protiv Partizana dao samo jednu trojku, a priliku da se "popravi" ima u petak kada Zvezda igra protiv Anadolu Efesa

Vest da je Kvinsi Miler, košarkaš Crvene zvezde, raskinuo s devojkom  i da je atraktivana Alija Peti „krivac“ za njegove slabije partije u poslednje vreme opasno je naljutila navijače srpskog šampiona.

(FOTO) LJUBAVNI JADI Da li je raskid sa devojkom uticao na očajnu igru Milera?

Bes su iskalili komentarišući, istina, ne proverenu informaciju, ispod njenih slika na društvenim mrežama.

- P**** ti materina, zbog tebe ne osvojismo kup...

- Alo bre što si prekinula sa Millerom, treba da nam zbog tebe ekipa propadne

- Što si raskinula sa Milerom mamu ti j****. Ne može covek da se sastavi.

 

 

2am work out session, I'm wide awake #TeamNoSleep snapchat : heyaaleeyah

A photo posted by Aaleeyah Petty (@iamaaleeyahpetty) on Feb 22, 2016 at 2:38am PST

 

Istina, uz ove odvratne i bljutave komentare mogu se pročitati i „normalni“... Naravno, ni na jedan Alija nije odgovorila!

Podsetimo, Kvinsi, ljubimac navijača, je Aliju doveo u Beograd i ona je bila oduševljena i gradom, ali i, kako reče, neverovatnom atmosferom na tribinama "Pionira".

 

 

Smiley

A photo posted by Aaleeyah Petty (@iamaaleeyahpetty) on Jan 24, 2016 at 1:54am PST

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija