• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pulsonline.rs/informer.rs

03.03.2016

21:29

MENJA BEOGRAD ZA BEČ! Seka ne želi da se porodi u srpskoj prestonici!

Showbiz

MENJA BEOGRAD ZA BEČ! Seka ne želi da se porodi u srpskoj prestonici!

Podeli vest

Seka Aleksić nedavno je obelodanila da je u blagoslovenom stanju. Zbog trudnoće, pevačica će srpsku prestonicu na neko vreme zameniti austrijskom, jer planira da se porodi u Beču

- Seka je odlučila da se porodi u Beču. Već godinama živi na relaciji Beograd-Beč, a kako je sada u centru medijske pažnje zbog dugoočekivane trudnoće, želi da i trudničke dane provede mirno u glavnom gradu Austrije - kaže za "Blic puls" dobro obavešteni izvor.

VREDNA TRUDNICA! Seka Aleksić nastupa sve do septembra!

Prema njegovim rečima, Seka ne skida osmeh s lica i ne želi da išta poremeti njenu sreću.

SEKA RUŠI ZIDOVE Pevačica ulaže 15.000 evra u renoviranje sprata za bebu!

- Uživa u svakom slobodnom trenutku. Svako malo ide do Beča, jer joj trudnoću vode i tamošnji lekari. Kada završi s obavezama kod lekara, Seka zajedno sa suprugom Veljkom šeta po Beču, gde već biraju neke stvarčice za bebu, ali uživaju i u ispijanju kafe i ručkovima u tamošnjim restoranima - dodaje izvor.

SEKA ALEKSIĆ TRUDNA! Folk zvezdi ispunjena najveća želja!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kaja

pre 8 godina

Dali ce beba biti tetovirana bozijom Isusovom rukom,prilikom dolaska na ovaj svet.Rodjenjem beba dobiva popularno konjusara drzavljanstvo.Srbija gubi jos jednog drzavljanina.

Joksi

pre 8 godina

Ma da glupo je da je joj se dete rodi u Srbiji.Za to joj nije dobra Srbija.Bilo bi dobro kada bi I ona otisla odavde.\n

penzioner

pre 8 godina

Ali su joj dobre pare koje joj blesavi Srbi daju!

paja roker

pre 8 godina

To je jednaprimitivna ,prosta , glupa neskolovana, pokvarena sponzorusa rasturacica brakova. Pa kad hoces da se porodis u bec da bi dete imalo njihovo drzavljanstvo posto ti SRPSKO NE ODGOVARA gubi se i ti odavde jedna kafanska profuknjaca manje zbog vas gologuzanke pravr pevacice nemogu ni da se vide ni da se cuju\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija