• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sta.rs/Informer.rs

16.03.2016

19:10

(FOTO) ONA NOVI VIKTORIJIN ANĐEO! Džozefin Skriver veliki borac za LGBT prava!

Showbiz

(FOTO) ONA NOVI VIKTORIJIN ANĐEO! Džozefin Skriver veliki borac za LGBT prava!

Podeli vest

Dankinja Džozefin Skriver ima 23 godine i najnovija je manekenka koja je ponela titulu Viktorijinog anđela

Ova lepotica odrasla je u Kopenhagenu u nekonvencionalnoj porodici. I majka i otac su joj gej, i začeta je veštačkom oplodnjom, kao i njen mlađi brat Oliver.

NA PISTI GLADAC, ISPOD ŠMINKE... Kako stvarno izgledaju Viktorijini anđeli!

Otkrili su je kada je imala 15 godina u Njujorku, gde je otputovala sa svojim fudbalskim timom. Nudili su joj međunarodne ugovore, ali ih je ona odbijala jer nije želela da zapostavlja školu.

U katalozima za Victoria's Secret počela je da se pojavljuje od 2013, a iste godine prvi put se pojavila u na godišnjoj reviji ovog brenda.

Konačno, sad je dobila i status Anđela, i pridružila se elitnoj grupi koju čine i Adrijana Lima, Alesandra Ambrosio, Kendis Svonpul, Lili Oldridž, Behati Prinslu...

Svoju popularnost koristi i kao aktivista za prava LGBT populacije. Otvoreno je govorila o svom odrastanju, a da je više od lepog lica jasno je stavila do znanja porukom za one koji osuđuju njeno odrastanje u nekonvencionalnoj porodici i začeće veštačkom oplodnjom.

(FOTO) Ovo je PRAVO LICE "ANĐELA", bez trunke šminke!

- Ja sam ljudsko biće. Imam kapacitet da volim i budem voljena. Osećam empatiju. Imam um koji mi omogućuje da formiram mišljenja i da steknem perspektivu na situacije i svet oko sebe. Ja formiram svoja mišljenja. Patim. Osećam radost. Osećam zahvalnost. Ćerka sam dvoje predivnih ljudi, koji su oboje gej. Sestra sam dečka koji je takođe ljudsko biće i ima iste sposobnosti kao i ja. Ja sam prijateljica. Ja sam ljubavnica. Ja sam sanjar. Ja sam mnogo stvari, ali nisam sintetička. Ne postoji sintetičko ljudsko biće. Za mene, porodica je grupa ljudi koju veže ljubav. Moji roditelji su imali žarku želju da me donesu na ovaj svet, i zato su se upustili u taj proces i dali mom bratu i meni priliku da budemo deo ovog univerzuma. Da li moji majka i otac ne zaslužuju tu radost jer su oboje gej? Zašto treba da im je uskraćena toplina roditeljstva. Zašto im nije dozvoljeno osnovno ljudsko pravo – da stvore ljubav?

(VIDEO) SMRZLE SE KO PI... Evo zašto nije lako biti "Viktorjin anđeo"!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija