• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rs.sputniknews.com/Informer.rs

27.03.2016

14:06

(VIDEO) SPEKTAKULARNO VENČANJE! Na svadbi ruskog milijardera nastupali Džej Lo, Sting i....

Showbiz

(VIDEO) SPEKTAKULARNO VENČANJE! Na svadbi ruskog milijardera nastupali Džej Lo, Sting i....

Podeli vest

Mnoge svetske zvezde, među kojima su bili i Sting i Elton Džon, nastupale su u subotu u Moskvi na svadbi sina ruskog milijardera i vlasnika naftne kompanije Rusnjeft, Mihaila Gucerijeva

Pored njih dvojice nastupili su i Dženifer Lopez, Enrike Iglesijas, Bijonse, Patricija Kas i poznata ruska pevačica Ala Pučagova.

Svadbu je svojim prisustvom, pored 600 zvanica, upotpunio i predsednik republike Ingušetije Junus Bek Jevkurov.

- Mladenci su iz veoma dobrih i poštovanih porodica. Svadba je bila veoma lepa, u vazduhu se osećala dobra energija, a voditelji su učinili sve kako bi naša tradicija i naši običaju u potpunosti bili ispoštovani. Ja im od sveg srca želim lepu zajedničku budućnost, mnogo dece i da poštuju svoje roditelje - napisao je predsednik Junus na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

A video posted by KAVKAZYATA777 (@kavkazyata777) on Mar 26, 2016 at 8:45am PDT

Ruska televizija Lajf njuz saopštila je da je nastup Eltona Džona na svadbi koštao čak sedam miliona evra, dok je Lopezova svoj nastup naplatila pet miliona.

Deventnaestogodišnja Hadiža je studentkinja moskovskog stomatološkog univerziteta Evdokimov, a na svadbi je na sebi nosila specijalno izrađenu haljinu poznatog modnog kreatora Elija Saba. Zanimljivo je da je haljina bila teška čak 25 kilograma.

A video posted by KAVKAZYATA777 (@kavkazyata777) on Mar 27, 2016 at 4:37am PDT

Otac Saida, Mihail Gucerijev,  prema podacima žurnala Forbs, zauzima 16. mesto na listi najbogatijih ljudi u Rusiji, a njegovo bogatstvo se procenjuje na 5,9 milijardi dolara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija