• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

15.07.2016

22:02

ŠTO JE SIGURNO, SIGURNO JE! Detalji predbračnog ugovora koji su potpisali Ana i Švajni!

Showbiz

ŠTO JE SIGURNO, SIGURNO JE! Detalji predbračnog ugovora koji su potpisali Ana i Švajni!

Podeli vest

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger su se dogovorili da u slučaju razvoda dele samo imovinu i novac koji su stekli tokom zajedničkog života

Srpska teniserka Ana Ivanović i reprezentativac Nemačke Bastijan Švajnštajger, koji su se u sredu venčali u katedrali Sijesta dela Mizerikordija u Veneciji, potpisali su predbračni ugovor. Oni su do sada zaradili više 350 miliona evra, ali su se dogovorili da svakom ostane ono što je stekao pre braka. Par će u slučaju razvoda deliti samo imovinu i novac koje su zaradili tokom zajedničkog života.

Ana insistirala

Lepa Beograđanka je insistirala da se potpiše papir kojim će biti osiguran njihov novac koji su ranije stekli, bez obzira na to što ima duplo manje novca od svog supruga.

(FOTO) HALJINA IZ SNOVA! Evo koliko je koštala raskošna venčanica koju je izabrala Ana Ivanović!

- Ani ne treba Švajnijev novac, ima ona dovoljno para i bez njega. Zato je sama želela da potpiše predbračni ugovor kako sutra ne bi kolale priče da se udala iz koristi. Ona je Bastijana iskreno zavolela i njegove pare joj ne trebaju. Ana je u korenu htela da saseče maliciozne komentare poput onih: "Pa da, uhvatila ga i sad će da uživa u njegovom novcu" ili "Ma udala se samo zbog para", te je insistirala na ugovoru koji će osigurati Bastijanu novac koji je zaradio pre braka s njom - kaže izvor blizak Ivanovićevoj.

Kuma stigla u Beograd

Familija i prijatelji Ane Ivanović stigli su sinoć čarter letom iz Venecije u Beograd. Među putnicima je bila mladina kuma, plivačica Minja Najdanovski, koja nije želela da priča o venčanju godine. Ona je s bidermajerom u ruci samo brzo prošla pored naše ekipe, dok su nam ostale zvanice poručile da su se odlično provele na svadbi.

Kako saznajemo, naša teniserka je za 13 godina profesionalne teniske karijere zaradila oko 110 miliona evra, dok kapiten nemačke reprezentacije ima više od 240 miliona evra.

(FOTO/VIDEO) ŠVAJNI ODVEO ANU PRED OLTAR! Pogledajte ceremoniju crkvenog venčanja!

Para na paru ide

Ivanovićeva je od nagrada sa turnira inkasirala oko 14 miliona evra. Ona je 2010. godine potpisala doživotni ugovor sa "Adidasom" i od sportske opreme zarađuje pet miliona evra godišnje, a u zavisnosti od rezultata bonusi mogu da narastu i do neverovatnih 12 miliona.

S druge strane, Švajnštajger je posle Vejna Runija drugi najplaćeniji igrač Mančester junajteda sa platom od 253.000 evra nedeljno, što je 13 miliona evra godišnje.
 

informer.rs

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Riddick

pre 7 godina

Kada je promašio veliki gol valjda neće i "mali gol".

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija