• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.07.2016

21:52

NEMA IH VIŠE Bend "Eyesburn" zauvek prekinuo sa radom!

Showbiz

NEMA IH VIŠE Bend "Eyesburn" zauvek prekinuo sa radom!

Podeli vest

Poznati domaći rege-hardkor sastav "Eyesburn", koji je okupio oko sebe brojne poštovaoce čvršćeg zvuka, više ne postoji

- Na žalost moramo da objavimo da su svi koncerti otkazani. Bend definitivno završava sa radom zauvek. Muzika nastavlja da živi i biće zauvek sa vama - poručio je frontmen Nemanja Kojić Kojot na zvaničnoj fejsbuk strani benda. On je dodao da mu je teško da sroči sva osećanja u jedan post.

- Bitno je da smo svi iz benda živi i zdravi i da će svako na svoju stranu nastaviti sa svojom muzikom dalje. Takođe bih i festivale zamolio da obelodane da su naši nastupi definitivno otkazani, jer kompromis između članova za održavanje bar dva oproštajna koncerta nije postignut - istakao je Kojot.

Bend je osnovan 1994. godine, objavio je sedam studijskih i jedan živi album, sarađivali su sa brojnim muzičarima, nastupali na velikim festivalima, a jedna od kruna karijere bila je saradnja sa čuvenim sastavom “Soulfly”.

Inače, ovaj bend je tokom karijere nekoliko puta menjao postavu, a već je jednom prestao sa radom, 2007. godine, da bi se tokom 2011. godine ponovo okupio.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija