• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superzena.b92.net/Informer.rs

20.08.2016

13:11

REAGOVALA POLICIJA! Poznati reper pretukao devojku jer ga je ostavila!

Showbiz

REAGOVALA POLICIJA! Poznati reper pretukao devojku jer ga je ostavila!

Podeli vest

Reper Paf Dedi i pevačica Kesi raskinuli su nakon pet godina, a kraj veze obeležili su tuča i policija

Kako prenose strani mediji, kada je Kesi saopštila reperu da ga ostavlja, on je fizički nasrnuo na nju i optužio je za prevaru. 

Strani mediji pišu da je Paf Dedi udario nekoliko puta svoju, sada već, bivšu devojku u kolima koja su bila parkirana ispred njene kuće. Nakon što ju je optužio za prevaru, oteo joj je mobilni telefon. 

ŠOKANTNA OPTUŽBA Poznati reper nudio novac za glavu Tupaka?!

Policiju je zvala pevačicina majka koja je čula svoju ćerku kako vrišti. 

Paf Dedi (46), poznat i kao Šon Kombs, nekoliko puta je u javnosti izjavljivao da nikada nije imao želju da se oženi, ali da je sa Kesi (29) promenio mišljenje.

 

Фотографија корисника Casandra (@cassie) дана 9. Јун 2016. у 9:50 PDT

UHAPŠEN, PA PUŠTEN Pi Didi priveden zbog napada tegom!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija