• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

14.09.2016

08:10

KUSTA ZA INFORMER: Depardje je ljubomoran što šetam Moniku i Slobodu!

Showbiz

KUSTA ZA INFORMER: Depardje je ljubomoran što šetam Moniku i Slobodu!

Podeli vest

Emir Kusturica tvrdi da je francuskom glumcu Žeraru Depardjeu krivo što je srpski umetnik u Veneciji bio u društvu dve lepotice

 

Šta mu bi?
Da smo zajedno opljačkali banku, a ja uzeo ceo plen, razumeo bih njegovo ponašanje
Emir Kusturica

Emir Kusturica tvrdi da ga Žerar Depardje napada jer je ljubomoran na njega zbog Monike Beluči i Slobode Mićalović, s kojima je srpski reditelj prošetao crvenim tepihom u Veneciji. Kusta je na filmskom festivalu predstavio svoj film "Na Mlečnom putu", u kom igraju ove dve dame, i izazvao zavist pojedinih kolega.

Među onima koji su najburnije reagovali našao se upravo i francuski glumac, najpoznatiji po tome što je uzeo rusko državljanstvo samo zbog toga da bi izbegao plaćanje poreza u rodnoj Francuskoj.


LJUBOMORAN ZBOG MONIKE BELUČI Depardje: Kusturica je lažovčina!

- Moje želje nisu nikada sezale preko ideje da sa ove dve odlične glumice, uz to lepotice, postignem razvijanje drame u prostoru i vođenje radnje kroz lavirint pejzaža i dovođenje do klimaksa koji je zahvaljujući Moniki i Bobi postignut.

Drago mi je što je Sloboda obukla kosovski jelek

AP PHOTO

Sloboda se u Veneciji pojavila u jeleku. Kako je publika reagovala?
- Tek sam na kraju shvatio da je to bio kosovski jelek, pa mi je bilo drago što je nosila komad za nas važne istorijske odeće. Ne znam da li joj se smeši holivudska karijera, ali sam siguran da će ljudi širom sveta imati uvid u njene velike glumačke sposobnosti.

Zbog čega se Žerar Depardje okomio na vas?
- Ne znam! Moguće je da je on jedan od tih muškaraca čiji bes nije mogao a da ne eksplodira.

Da li ste ranije imali neki sukob?
- Zanimljivo je da je list "Republika" samo pet dana pre početka festivala na tri strane pustio intervju sa mnom koji nikada nisam dao. Zapretili smo tužbom i oni su se izvinili! Nekoliko dana zatim eto ti Depardjea! Ali opet kažem "Republika" je to objavila na dan moje premijere! Da li su time hteli da se osvete za izvinjenje koje su morali da objave - ne znam. Vidljivo je da je to izašlo iz iste kuhinje.

Koji bi mogao biti cilj tog napada?
- Taj napad je besmislen zato što sam ja na festival došao da se oprostim od takmičenja. Nijednog trenutka nisam pokazao da bi mi bilo značajno da pobedim. Ja sam svoju sujetu nahranio i utoliko je suludo da jedan glumac o meni govori sve najgore. Da smo zajedno opljačkali banku i da sam ga prevario i uzeo plen sebi, bilo bi mi razumljivo! Ili da sam ga isekao u filmu! Ovako, čini mi se da je to faza u razvoju jedne patologije koja je tražila plen kako bi se pojavila na naslovnim stranicama pošto nije dugo imao neki film zbog kojeg bi zauzeo jedan prostor.


DOBIO ŠTA JE TRAŽIO! Evo kako je Kusturica odgovorio na uvrede Žeraru Depardjeu!

Kakve su reakcije publike na film "Na Mlečnom putu"?
- Taj film je uzbudljiva materija. Ohrabrujuće deluju mladi novinari, kritičari koji su meni nepoznati, sve se promenilo, neki od njih nisu bili ni u knjigama božjim kada sam ja počinjao da radim na filmu. Ovaj film ima šansu da u bioskopima ponovi uspeh "Crne mačke", a to je bio moj najuspešniji film.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
qwerty

pre 7 godina

Intersantno je kako se domaci mediji odnose prema Depardjeu, a covek je snimio 170 filmova a ovo troje ni 1/5. Ne treba da nas zanima zasto oni daju takve izjave! Treba da nas zanima, zasto je Srbija duzna 26 milijardi dolara?

Mito

pre 7 godina

Pitaj dosovske vladare Koštunicu, Živkovića, Tadića (i one liderćiće iz tog vremena koji su sedeli u vlasti), za čiih se mandata najviše pljačkala Srbija.

999

pre 7 godina

Kakvih 170 filmova, ti mora da si pao na glavu. Depardje je snimio najviše 52 filma ušta računam ifilmove u kojima je bio epizoda. Što se tiče dugova Srbije, to su napravili DOS-ovci a ostavili PRAZNU državnu kasu i dugove. Zato je nova vlas morala da se zadužuje da bi vraćala dospele dugove za naplatu. Sve šta si napisao je govno koje smrdi i na daljinu.

cccc

pre 7 godina

Šta da nebih slučajo on šetao ovako lepe dame.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Депардје може да шета само свој - пупак...!!

Grigorije MMM

pre 7 godina

A koja je druga lepotica? Je li moguće da ove dve ženske osobe izjednačavate po lepoti?

gordana tarana

pre 7 godina

Film je nazalost ispao corak,ali ova prepucavanja dobro dodju da se ne pise o krahu filma i losoj kritici koje e film pobrao.Da je Ruska iz parova prosetala crvenim tepihom ove dve dame delile bi drugo i trece mesto.Mladost je mladost a bog joj dao tj.majka priroda da je kamera i fotoaparati vole.

boca

pre 7 godina

Ma majstore .aka čast komentari su obične nebuloze.Svaka častai za ovo i za ono.

Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Ми подржавамо Кустурицу у целини.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija