• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: nymag/Blic/Informer.rs

22.09.2016

09:23

RAT JE POČEO! Ovako je Anđelina Džoli dobila prvu bitku u razvodu od Breda Pita!

Showbiz

RAT JE POČEO! Ovako je Anđelina Džoli dobila prvu bitku u razvodu od Breda Pita!

Podeli vest

Rat o kojem bruji ceo svet, a koji se odvija između Anđeline Džoli i Breda Pita, počeo je u ponedeljak, kada je ona podnela papire za razvod

Ukratko, ona nije tražila alimentaciju, ali je tražila puno starateljstvo nad šestoro dece. Kako je izvestio TMZ jutros, Bred je poručio Anđelini "da se spremi, jer će se boriti za decu". Ukoliko ste pratili vesti u vezi sa njih dvoje, a nisu mogle da vam promaknu, ova Pitova izjava je pomalo smešna jer - Anđa je spremna.

U samo jednom danu, Anđelina je pokrenula medijsku kampanju od koje se slatki Bred verovatno nikada neće oporaviti. Ona je dopustila portalu TMZ da objavi neke vrlo uznemirujuće detalje. Neimenovani izvor je rekao:

(VIDEO) LEZBIJSKE VEZE, INCEST I GUBITAK NEVINOSTI U 14. GODINI! Sve LUDAČKE ljubavi Anđeline Džoli!

- Anđelina ne odobrava Pitove metode sa decom. Nalazi ih veoma uznemirujućima. Ona više ne može da trpi njegovo konzumiranje marihuane i alkohola, ali ni da se bori sa njegovim, uverena je, napadima besa. Što se nje tiče, Bred je opasan za decu - piše nymag.

Reuters

Što se tiče medijske pokrivenosti, Anđelina je sve perfidno isplanirala. Najveći američki tabloidi, omiljeni joj People, ali i Us Weekly, kao i OK! u štampu idu u ponedeljak uveče, tako da Bredu nije ostalo mnogo prostora da daje izjave. Priča o razvodu je izašla u utorak. Kako je zaključio New York Post, nijedan tabloid u narednih sedam dana neće na papiru moći da izrabljuje slučaj Branđelina.

Tako je Bred prinuđen da se brani preko onlajn izdanja, istih onih koji su ga nazvali lošim ocem. On je to i učinio. Ipak, njegova izjava nije naišla na toliki odjek kao objava o razvodu.

(VIDEO) RAZVOŠTENI! I muzej "Madam Tiso" rastavio Breda i Anđu!

Jednu uslugu koju je Anđelina učinila Bredu je ta da se odbrani od navodnog izleta van braka, koji je bio povod razvodu. Njega supovezali sa glumicom Marion Kotijar, ali su onlajn izdanja tablodia pustila "izjavu izvora bliskog francuskoj glumici" u kojoj se navodi da ona nema ništa sa razvodom.

Još uvek nije jasno zašto je Anđelina ovo učinila. Vest o razvodu sledila je informacija da je rastavi prethodila "svađa koja nema ništa sa prevarom". I do sledećih vesti, Bred ostaje loš otac, a Anđelina majka koja se bori za decu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Citateljka samo informera

pre 7 godina

Srpski narode znate kako me briga za ovo dvoje sto ae razvode? Razvodi se narod svaki dan pa nista, o njima bruje vec 4 dana, svuda su prva tema. A gospodja Andjelina je nas srbe i tako proglasila krivima za rat u Bosni i snimala film da bi nas ocrnila a to sve uz pomoc srpskih glumaca prodatih dusa. A neki Ameri i neznaju gde je Jugoslavija. ( bivsa)

penzioner

pre 7 godina

Nadam se da ce ova djubrusa koja je ocrnjivala Srbe nicim izazvana uskoro bolno skoncati!

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija