• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

14.10.2016

20:26

(VIDEO) DA LI ĆE PONOVITI USPEH? Boban Rajović predstavio novi duet sa Kristinom Ivanović!

Showbiz

(VIDEO) DA LI ĆE PONOVITI USPEH? Boban Rajović predstavio novi duet sa Kristinom Ivanović!

Podeli vest

Boban Rajović predstavio je novu pesmu pod nazivom "Generacijo" i to sa pevačicom sa kojom je pre pet godina uradio duetsku pesmu "Teci mi kroz vene", Kristinom Ivanović

Pevač je otkrio da je ovu pesmu čuvao čak sedam godina, kao i to da je u jednom trenutku razmišljao o tome da je nekome pokloni, ali je odustao od te ideje.

- Pozvao sam Krisitnu i rekao joj svoju ideju. Ona je, naravno, bila oduševljena. Odmah je došla u Beograd i u studiju kod Kobca otpevala svoj deo. Uradili smo spot i sada sve zavisi od publike, a ja se iskreno nadam i verujem da će im se pesma svideti - rekao je Rajović za Alo!.

On je dodao da je izabrao Kristinu jer mu je ona "talija".

- Pesma "Teci mi kroz vene" je najbolje prošla od svim mojih dueta. Publika je prepoznala tu iskrenu emociju u našoj interpretaciji - objasnio je pevač.

(VIDEO) POPULARNI PEVAČ OBRADOVAO PUBLIKU! Boban Rajović otkrio: Ona je moja generacija!

Tekst i muziku za ovu numeru radio je Pera Stojanović, dok je za aranžman bio zadužen Aleksandar Kobac.

Boban je i sa fanovima na društvenoj mreži Fejsbuk podelio sreću zbog nove pesme.

- Dragi moji, predstavljam vam naš drugi duet "Generacijo". Nadamo se da će vam se svideti. Uživajte i ne štedite lajkove i komentare - napisao je pevač.

(VIDEO) HRVATI POLUDELI ZA PIRMANOM Boban Rajović napunio i zagrebačku Arenu!

HRVATSKA NA NOGAMA ZBOG SRPSKOG FOLKERA! Boban Rajović sutra u zagrebačkoj Areni, ULAZNICE PLANULE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija