• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Bulevar.b92.net/Informer.rs

20.11.2016

09:36

(VIDEO) PRVI PUT POSLE RAZVODA! Oglasila se Anđelina Džoli!

Showbiz

(VIDEO) PRVI PUT POSLE RAZVODA! Oglasila se Anđelina Džoli!

Podeli vest

Anđelina Džoli nije se pojavljivala u javnosti od kada je odjeknula vesto o njenom razvodu od Bred Pita, a onda se na Tviter nalogu Internacionalnog suda za kriminal pojavio promo snimak, u kojem glumica priča o pravima dece

Na snimku je glumica nasmejana i smirena dok govori o zaštiti i pravima najmlađih.

- Čovečanstvo dugujemo deci. Za njih treba da radimo samo najbolje. Deca moraju da se kreću napred i prevaziđu zlo - priča glumica.

ŠOK U HOLIVUDU! Anđelina Džoli: Dosta mi je muškaraca, PONOVO SAM LEZBIJKA!

Ovo je njeno prvo pojavljivanje u javnosti od kada je podnela zahtev za razvod od kolege, a ono što je svima privuklo pažnju jeste činjenica da je ceo razvod bazirala na skandalu koji je izazvala optužba da je Bred bio nasilan prema njihovom sinu, a sada baš priča o pravima i zaštiti dece.

SVE JE BILA LAŽ?! Anđelina Džoli izmislila sve da bi ponizila Breda?!

ŠOK SNIMCI ANĐELINE DŽOLI! Zbog ovoga bi mogli da joj oduzmu decu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija