• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Stars/informer.rs

06.12.2016

15:15

OTKRIVEN TAJNI PLAN ANĐELINE DŽOLI! Zbog ovoga izmišlja da Bred zlostavlja decu?!

Showbiz

OTKRIVEN TAJNI PLAN ANĐELINE DŽOLI! Zbog ovoga izmišlja da Bred zlostavlja decu?!

Podeli vest

Glumica Anđelina Džoli trenutno ima cilj kada je reč o tvrdnjama da je njen bivši suprug Bred Pit zlostavljao jedno ili više njihove dece - želi da se sa decom odseli u London, i tamo zauzme jednu od najjačih pozicija u Ujedinjenim Nacijama, rekli su izvori bliski holivudskim zvezdama za TMZ

Ovaj portal preneo je da je nekoliko dobro upućenih izvora reklo da se Bred i Anđelina više od godinu dana pre rastanka nisu slagali, i da je ona sve vreme tražila povod da se razvede i prigrli svoj posao iz snova, sa sve šestoro dece.

Ona je svesna da će to biti nemoguće, osim ako zajedničko starateljstvo ne bude pod znakom pitanja, na Bredovu štetu.

Anđelina je Odeljenju za zaštitu dece i porodice u Los Anđeleszu prijavila da je Bred brutalno zlostavljao njihovog sina Medoksa u privatnom avionu, i još nekoliko situacija u kojima je decu doveo opasnost. Glumac to izričito poriče, a iako je policija pokrenula istragu, ubrzo ju je i okončala, jer nije bilo nikakvih dokaza da se bilo kakvo zlostavljanje dogodilo.

ANĐELINA DŽOLI DODATNO SMRŠALA! Glumica ništa ne jede i izgleda jezivo!

Izvori tabloida TMZ otkrili su i da je Anđelinina prijava za zlostavljanje dece zapravo rezultat nagovora dve žene sa kojima je u kontaktu već godinu dana i koje joj daju savete u vezi njenog posla u Ujedinjenim Nacijama. Reč je o jednom članu Vestminsterske palate i jednom članu vlade Velike Britanije, naveo je tabloid.

Reuters

Takođe, izvori su rekli da žene ubeđuju Anđelinu da može da postane novi generalni sekretar Ujedinjenih Nacija, ukoliko bude vukla prave poteze.

Holivudska glumica plaća vrtoglave cifre i jednoj i drugoj savetnici, a sada pokušavaju da joj objasne da je preseljenje u London korak bliže ostvarenju sna.

FBI REŠIO SLUČAJ BREDA PITA! Glumac neće biti optužen za ZLOSTAVLJANJE sina

Koči je jedino to što trenutno ne može da odvede decu iz zemlje. Da bi joj zakon to dozvolio, prvo mora da dokaže bilo kakav vid nepodobnosti roditeljstva Breda Pita i uveri sud da deca sa njim ne bi bila bezbedna.

Sa druge strane, Anđelinin predstavnik za javnost poriče ovakve tvrdnje i kaže da je glumica trenutno fokusirana samo na zdravlje i dobrobit dece. On je dodao i da Anđelina želi da deca nastave da viđaju oca pod nadzorom terapeuta, kao i do sada.

Ipak, izvori tvrde da je jedina istina to da Anđelina ima više ciljeve. Činjenice iz tužbi su jasne - ona želi poptuno starateljstvo, a on zajedničko. Ipak, za sad se čini da glumica ima jako male šanse da decu odvede 10 hiljada kilometara dalje od oca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nati

pre 7 godina

Ona je nacisto pukla i rasturila se na najsitnije delice,psihijatrijski slucajni,neka ide u neku ludaru na lecenje a decu ostavio muzu koji je normalan.\n

Lala iz Banata

pre 7 godina

После оног антисрпског филма, пут у пакао јој .... - загарантован 100% може да се "куребеца" колико хоће, Бог је спорећи али ... - згодећи...!!

livia

pre 7 godina

Za pare ce i majku iz groba da rasturi, zla zena. A Bred Pit je jedna naivcina, i da bi zaboravio s kim tikve sadi, poceo da smrka. Ovoj je to savrseno odgovaralo da pripremi razvod, pokupi decu, i krene za parama. Andjelina u UN, Boze zakloni!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija