• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

09.01.2017

19:33

SORAJA ZAVELA JANUKOVIČEVOG SINA! Ukrajinski biznismen zbog manekenke ulaže 13 miliona u CG!

Showbiz

SORAJA ZAVELA JANUKOVIČEVOG SINA! Ukrajinski biznismen zbog manekenke ulaže 13 miliona u CG!

Podeli vest

Sin bivšeg ukrajinskog premijera Oleksandar Janukovič izgubio glavu za Sorajom Vučelić... Angažovao je da mu prodaje stanove i lokale po primorju za masnu proviziju

Soraja Vučelić je zavela Oleksandra Janukoviča, sina bivšeg predsednika Ukrajine Viktora Janukoviča! Bogati naslednik odlučio je, samo zbog nje, da uloži 13 miliona evra u Crnu Goru!

On će na primorju graditi stanove i poslovne objekte, a Soraju je angažovao da bude posrednik u prodaji i tako i sama zaradi dobre pare.

Susret u Crnoj Gori

Ovaj uspešni biznismen upoznao je zgodnu manekenku prošle godine na Crnogorskom primorju i od tada su u kontaktu.

Čuva džip da ne prođe ko stari

Peđa Milosavljević

Vučelićevoj je prošle godine u Crnoj Gori zapaljen novi "rendž rover", a posle samo nekoliko dana dobila je novi od tadašnjeg dečka. Informer je tada prvi slikao manekenku u skupocenom automobilu, čija je cena oko 100.000 evra.
- Iskreno se nadam da mi ovaj neće zapaliti. To bi stvarno bilo previše. Nikad ne znaš od koga treba da se čuvaš. Preduzela sam sve mere predostrožnosti da se to ne dogodi, ali koga zmija ujede, i guštera se plaši. Uvek se nađe neka ljubomorna budala koja želi da ti napakosti, takvo vreme je došlo - rekla je Soraja.

- Oleksandar je prošlog leta bio u Crnoj Gori, gde je i upoznao Soraju preko zajedničkih prijatelja. Počeli su da se druže i kroz neobavezan razgovor došli do toga ko se čime bavi. Oleksandar je ispričao da ima građevinsku firmu i da planira da investira u Crnoj Gori. Soraja mu je rekla da i ona već neko vreme ima slične planove - priča dobro obavešteni Informerov izvor, i dodaje da je Vučelićeva odmah zapala za oko bogatom Ukrajincu:

- Janukovič je pokušao da šarmira Soraju, ali je ona ostala ravnodušna. Kada je video da neće s njom lako izaći na kraj, predložio joj je da udruže snage. On će graditi poslovne i stambene objekte u Crnoj Gori u vrednosti od 13 miliona evra, a ona će posle da ih prodaje za procenat. Imali su nekoliko sastanaka gde su utanačili detalje, kao i vremenske rokove do kada gradnja treba da se završi.

Kako Soraja već ima firmu koja se bavi prodajom nekretnina, Oleksandar joj je ponudio da u novom poslu zajedno osnuju kompaniju u kojoj će ona biti manjinski vlasnik.

- On u Ukrajini ima veliki broj preduzeća i veoma je uspešan u svom poslu, a imao je veliku želju da poslovanje proširi i na Balkan. Crna Gora mu je već neko vreme zanimljiva zbog brojnih Rusa koji tu dolaze, pa smatra da bi investicija mogla višestruko da mu se isplati. Uz to, naravno, veruje da će tako lakše uspeti da smuva i svoju novu poslovnu saradnicu Soraju - navodi naš izvor.

Privatnost u poslu

Vučelićeva nam je potvrdila informacije do kojih smo došli, ali zbog tajnosti ugovora koji je potpisala sa Janukovičem nije mogla da otkriva detalje:

Oleksandar Janukovič "težak" pola milijarde

Peđa Milosavljevićpublic

Oleksandr Janukovič je jedan od najbogatijih Ukrajinaca. Prema magazinu "Forbs", njegovo bogatstvo se procenjuje na pola milijarde dolara. Sin bivšeg predsednika po zanimanju je zubar i biznismen, a obogatio se pre nekoliko godina kada je preuzeo Ukrajinsku banku za razvoj. Poseduje 16 velikih kompanija, a njegova poslovna imperija se prostire i u Švajcarskoj i Norveškoj.

- Stvarno imam mnogo uspešnih investitora i poslovnih partnera iz inostranstva. Mnogi s kojima sarađujem su vrlo poznata i bitna imena u svetu, ali ja o tome ne mogu da govorim jer poštujem pravo na privatnost u poslu. To je sve što smem da vam kažem, razumite me - rekla nam je Soraja, a kada smo je upitali da li je Oleksandar Janukovič njen novi poslovni partner, odgovorila nam je:

- Ja vam tu informaciju ne mogu ni potvrditi, a ni demantovati.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vuki

pre 7 godina

Ovaj mora da ženske nije video, ako je za ovom prolupao..

dexxx

pre 7 godina

Ja moram da napisem,a redakcijo, nemojte se ljutiti .. napisso sam komentar jos pre 5 meseci ko nju finansira...  i ponenuo sam Oleka... ali vi to niste objavili... i dzipove i stanove i sve sto vidite na njoj to je od Oleka..pravi potez je napravila...\n

VIK

pre 7 godina

Jao Soraja SrBska sestro gde nadje ovog ukrajinca...navataj ti brata Srbskog Rusa...bre...

livia

pre 7 godina

A ja se pitam ko nju stalno izvlaci iz pritvora, krije po brodovima..? A kad ono Soraja cenjeni biznismen crnogorskog vrha..

jecko

pre 7 godina

uopste mi nije jasno sto se lozite..od prelepih ukrainki rosavu Soraju ahahahs\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija