• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.01.2017

12:23

(VIDEO) NIKAD NEĆE BITI ZABORAVLJEN Toše Proeski danas bi napunio 36. godina!

Showbiz

(VIDEO) NIKAD NEĆE BITI ZABORAVLJEN Toše Proeski danas bi napunio 36. godina!

Podeli vest

Obožavaoci širom regiona odaće počast prerano preminulom pevaču, Tošetu Proeskom, koji bi danas napunio 36 godina

 

Velika muzička zvezda - Toše Proeski tragično je izgubio život u saobraćajnoj nesreći 16. oktobra 2007. godine. Tog dana ceo Balkan probudila je šokantna vest!

Mnogi njegovi poštovaoci bili su ubeđeni da je ovo samo još jedna neslana šala, ali kada su počele stizati prve fotografije smrskanog džipa s potpisom "Toše", sve sumnje su nestale. Princ balkanske pop muzike bio je mrtav.

Ljubav prema muzici i pesmi određivali su njegov životni put još od detinjstva. Prvi nastup pred publikom Toše je imao sa 11 godina na dečijem festivalu "Zlatno slavejče". Nakon nekoliko godina njegov talenat prepoznaje jedan od najpoznatijih makedonskih kompozitora i od tada njegova karijera kreće samo uzlaznom putanjom.

Njegova popularnost na Balkanu raste, a zbog svojih humanitarnih aktivnosti postaje uzor mladoj populaciji. 

Veliki čovek i humanista, tek je mali deo svega onoga što je Toše bio za života. Mladića koji je osvajao prekrasnim osmehom, pre svega krasila je skromnost, a uvek je isticao da je ljubav ono što treba da pokreće ljude.

U cijeloj regiji nema kolege muzičara koji za njega nije imao uvek, samo reči hvale. Tošine reči "Ne želim da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite sa mnom"  i danas žive u svima onima koji su poznavali ovog velikog muzičara.

Tako je i danas. Deset godina kasnije, na njegov rođendan, fanovi se prisećaju makedonskog slavuja.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija