• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

22.03.2017

19:24

REŠILI DA ZAKOPAJU RATNE SEKIRE! Bred i Anđa posle razvoda ponovo RAZGOVARAJU!

Showbiz

REŠILI DA ZAKOPAJU RATNE SEKIRE! Bred i Anđa posle razvoda ponovo RAZGOVARAJU!

Podeli vest

Otkako su u septembru objavili da se razvode, delovalo je kao da se strasti između Anđeline Džoli i Breda Pita neće smiriti

Posle meseci optuživanja i iznošenja prljavog veša, čini se da su bivši supružnici rešili da zakpaju ratne sekire.

Odnosi su počeli da se normalizuju, a sve je počelo Anđelininim izjavama tokom boravka u Kambodži, kada je rekla da je Bred divan otac i da će ovaj turbulentan period pregurati kao porodica.

Sada američki mediji tvrde da su u više nego dobrim odnosima.

- Bred i Anđelina sada se mnogo bolje slažu i počeli su ponovo direktno da razgovaraju jedno s drugim. On je sada mnogo srećniji. Laknulo mu je što se više ne svađaju javno - ispričao je izvor blizak paru.

Ipak, ono što je i dalje kamen spoticanja, jeste starateljstvo nad njihovo šestoro dece, a s obzirom na to da Anđelina želi da bude primarni staratelj, teško da će se oko tog pitanja u skorije vreme dogovoriti.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija